Xiaomi Mi Fit 4.7.0 Yayınlandı – Neler Değişti?

Xiaomi Mi Fit 4.7.0 güncellemesi kullanıma sunuldu. Akıllı saatler ya da akıllı bileklikler için değişiklik var mı?

Xiaomi Mi Fit 4.7.0

Xiaomi Mi Fit 4.7.0 güncellemesi, bugün itibariyle tüm cihazlar için yayınlandı. Xiaomi aksesuarlarını kullananlar için oldukça önemli olan Mi Fit uygulamasını iyileştiren yeni güncellemenin getirdiklerinin neler olduğu konusunda da sürüm notları yayınlandı.

Baştan belirtelim ki güncellemenin sürüm notlarında harikalar yaratılmadığı görülüyor. Yani uygulamayı baştan keşfetme gibi bir durum söz konusu değil. Bunun yanında bir süredir özellikle Xiaomi Mi Band kullanıcılarının yaşadıkları sorunlara artık tam anlamıyla çözüm geliyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Pro için İlk Detaylar Gözüktü

Xiaomi Mi Fit 4.7.0 Neleri Değiştirdi?

Güncelleme sonrasında ilk değişen Mi Band 5 modelinde yaşanan bağlantı sorunu oldu. Özellikle yeni dil desteklerinin eklenmesini sağlayan güncelleme yayınlandığından beridir, uygulama ile akıllı bileklik arasında kopmalar yaşanıyordu.

Bu bağlantı kopmaları nedeniyle verilerin tam olarak doğru gösterilmemesi gibi durumlarla karşı karşıya kalınabiliyordu.

Güncelleme ile yeni akıllı bileklik modelinde yaşanan sorun ortadan kaldırıldı. Artık herhangi bir sorun yaşanmadan bileklik bağlantısı kopmadan kullanılabiliyor.

Bunun dışında yapılan bir diğer güncelleme ise verilerin doğruluğu konusunda oldu. Verilerin hatalı gözükmesine neden olan bazı sorunlar tespit edildi ve bunlar güncelleme ile düzeltildi. Tabii ki yine veriler %100 doğru demek mümkün değil ama artık veriler daha doğru gösterilecek.

Genel olarak uygulamada yaşanan performans sıkıntıları ya da uygulamanın kendi kendine kapanmasına neden olan hatalar da giderilmiş durumda. Böylece kullanıcı deneyiminin iyileştirildiği söyleniyor.

Xiaomi akıllı bileklik kullananlar için önemli olan tüm bu artılar için uygulamayı güncelleyebilirsiniz. Bu ne son güncelleme ne de ilk güncelleme. Xiaomi Mi Fit 4.7.0 ile öyle göze batan önemli bir yenilik göremiyoruz ama yapılan performans iyileştirmeleri ve giderilen hatalar bile büyük önem taşıyor. Bakalım bundan sonra gelecek olan güncellemeler nasıl artılar kazandıracak?