Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro Görüntüleri Sızdı

İlk defa Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro modelleri yan yana görüntülendi. Telefonların özellikleri nasıl olacak ve iki telefonda dikkat çeken tasarım artıları neler olacak?

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro modelleri, Çinli markanın yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri olacak. Özellikle teknik açıdan beklenenin üzerinde bir akıllı telefon serisi olması beklenen yeni serinin, şimdi de tasarımını gösteren görseller yayınlandı.

Telefonların tasarımı hakkında çok önemli bilgiler veren yeni görseller, bundan birkaç gün kadar öncesinde sızan bilgileri de doğrulamış oldu. Öyle ki birkaç gün kadar öncesinde yeni akıllı telefonların ekranda delikli kamera ile geleceği iddia edilmişti. Görseller de bunu doğrulamış oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 için Kamerada Önemli Değişiklik Geliyor

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro Tasarımı Nasıl Olacak?

Paylaşılan görsellere bakıldığı zaman, Pro modelinin kavisli kenarlara sahip olacağını anlıyoruz. Kenarlar kısmında kavisli bir yapıyla gelecek olan akıllı telefon, tam orta kısımda yer alan bir de kamera deliği ile gelecek.

Kavisli kenarların dışında ve değişen kamera alanının dışında çok önemli bir değişiklik yok gibi gözüküyor. Bu Pro modeli için beklenen tasarım detayları. Bir de temel model var. Temel modelde kullanılacak olan tasarım biraz daha farklı olacak.

Bu kez kavisli kenarlar tercih edilmeyecek. Bunun yerine düz kenarlar tercih edilecek. Alt kısımda da daha geniş bir çerçeve kullanıldığını göreceğiz. Hem yanlardan hem de alt kısımdan belli olan çerçeveler düz ekranın kullanım alanını pek fazla etkilemeyecek.

Yine temel modelde de kameranın yerinin değiştiğini görmek mümkün olacak. Temel modelde de kamera telefonun tam olarak orta kısmında konumlandırılmış olacak. Burada da iki model arasında bir fark olmayacak.

İkisinde de Snapdragon 875 işlemci kullanılacak olan Mi 11 ve Mi 11 Pro akıllı telefonlarının tasarımı çok şaşırtmayacak orası kesin. Bir nevi Mi 10 modelinin devamı niteliğinde bir tasarım kullanılacak ama bu kullanıcıları çekmeye yetecek bir düzenleme mi olacak orası soru işareti.