Xiaomi Mi 11 Tasarımını Gösteren Afiş Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 tasarımını gösteren yeni bir afiş görseli paylaşıldı. Telefonun tasarımında nasıl bir değişiklik olacak?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 akıllı telefon modelinin 2021 yılının en çok konuşulan akıllı telefonlarından biri olmasını bekliyoruz. Telefon bir sürpriz yapılarak daha erken gün yüzüne de çıkabilir.

1 Aralık tarihinde Qualcomm tarafından düzenlenecek olan bir etkinlik var. Bu etkinlik kapsamında Snapdragon 875 serisi işlemcilerin tanıtılması bekleniyor. İşte bu etkinlikte özel konuk olarak Xiaomi’nin de sahne alacağı iddiası var. Bu da Snapdragon 875 işlemci kullanacağı bilinen Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarının her an ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

Telefon hakkında iddialar yoğunlaşmış ve yeni model beklenirken, söz konusu seriden de sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonun bir bilgisayar üzerinde düzenlenen afiş görsellerinin sızdırıldığını gördük.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Pro 5G Resmi Görüntüsü Yayınlandı

Xiaomi Mi 11 Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonun arka kısmında dev bir kamera ile geleceğini gösteren afiş görselinde, tasarımın çok değişeceğini anlıyoruz. Arka kısımda nereden bakarsanız bakın bir bozuk para boyutunda kamera bulunacak gibi duruyor.

Bu kameranın altında ve yan kısımda da sensörler olduğu gözüküyor ama tabii ki teknik olarak paylaşılan bir şey yok. Teknik olarak akıllı telefonun tasarımının nasıl olacağını gösteren bir veri olmadığı için şimdilik sadece işin görsel kısmında kalabiliyoruz.

Görselde belli olan bir detay daha olduğunu da söylemek gerekiyor. Bu detay çerçeveler bölümünde karşımıza çıkan o ince yapı. Telefonların çerçeveleri biraz daha yuvarlak tutulmuş gibi duruyor ve bu sayede de muhtemelen ön kısımda daha kavisli bir ekrana yer verilmiş olacak.

Zaten sızan bilgilerde de daha çok kavise sahip olacak bir akıllı telefonun geleceğini söyleniyordu. Bu afiş görseli bir nevi beklentileri de doğrulamış bir adım oldu.

Görünen o ki Xiaomi Mi 11 modelinin afiş görselleri bile hazırlanmaya başladı. Telefonun afişlerinin bile hazırlanmaya başlaması, tanıtım tarihi için de ipuçları veriyor. Belki 1 Aralık tarihinde belki de yıl bitmeden bu model için mini bir tanıtım yapılmış olur.

Takip etmememiz gereken tarih 1 Aralık olarak gözüküyor çünkü başta söylediğimiz gibi Qualcomm tanıtımına Xiaomi’nin de katılacağı söylendi. Yeni model işlemcileri kullanan ilk marka olarak açıklama yapılabilir ve haliyle yeni telefon için tarih verilebilir.

Exit mobile version