Xiaomi Mi 11 Pro Kamera Özellikleri Şaşırtacak – Belli Olan Detaylar Var!

Xiaomi Mi 11 Pro Kamera özelliklerine ilişkin yeni bilgiler geldi. Telefonun kamerası nasıl olacak? Ana kamera belli oldu mu?

Xiaomi Mi 11 Pro 2 1

Xiaomi Mi 11 Pro, yeni akıllı telefonlar içerisinde belki de beklentinin en yüksek olduğu model. Telefonun Snapdragon 875 işlemciyi kullanan ilk akıllı telefonlar arasında yer aldığı biliniyor. Fakat sadece işlemcinin çok iyi olması yeterli değil.

Bunun dışında diğer özelliklerde de bir fark yaratılması gerekiyor. Gelen iddialara göre yeni seride bunu karşılayacak şekilde teknik özelliklere sahip olacak. En son 11 Pro modelinin kamerası konusunda bazı iddialar sızdı ve aslında beklentimiz biraz daha yükseldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Pro Kamerası Çok Daha İddialı

Digital Chat Station üzerinden gelen bilgilere göre yeni akıllı telefonda 48 MP ultra geniş açılı kamera bulunacak. 0.8 piksel boyutu ile sanıldığından daha geniş olacak olan kameranın, hareket engelleme konusunda da çok yetenekli olacağı söylendi.

Sızıntı yeni akıllı telefonların ultra geniş açılı lenslerinde herhangi bir OIS sensörü olup olmadığını da ortaya çıkarmıyor. Kesin olarak OIS sensörü var diyemiyoruz ama bu konuda da beklenti yüksek.

48 MP değerindeki ultra geniş açılı kamera Xiaomi Mi 11 Pro kamera özelliklerinin ilk detayı olmuş oldu. Şimdi beklentimiz ana kameranın özelliklerinin belli olması. Ana kameranın özelliklerinde 108 MP değerinde bir kamera görüleceği düşünülmüyor.

Bu kez 108 MP yerine daha az MP değerinde ama daha yetenekli bir kamera görebiliriz. Tam tersine bir önceki modeldeki 108 MP kamera güncellenmiş bir şekilde sunulabilir. Belki de diğer kameralarda değişiklik yapılacak ve ana kamera sabit tutulmasına karşın daha iyi desteklenerek öne çıkarılacak.

Bunların hepsi soru işareti kısmında kalan bilgiler. Ultra geniş açılı kamerada bir değişiklik olacağı ve daha iyi bir kamera kullanılacağı kesin. Diğer kameralar için de soru işaretleri kalkamaya devam ettikçe biz de paylaşacağız.