Xiaomi Mi 11 Beklenenden Erken Gelecek

Xiaomi Mi 11 serisi için şimdi de çıkış tarihi iddiaları konuşulmaya başlandı. Yeni telefonlar ne zaman gelecek? 2021 yılını beklemeye gerek kalmayabilir.

Xiaomi Mi 11

Xiaomi, için gözler tamamen yeni modele yönelmiş durumda. Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarına ilişkin yeni bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Sürekli yeni telefon için bir sızıntı haberi ile karşılaşıyoruz ve açıkçası telefon hakkında beklentilerimiz arttı.

Sürekli yeni bilgilerini görmeye başladığımız akıllı telefon için bu kez de çıkış tarihi bilgileri sızmaya başlamış durumda. Çıkış tarihi konusunda gelen son bilgiler ise sanılandan çok daha önce telefonun satışa çıkacağını işaret ediyor.

Bunu da Okuyun: Mi 11 Pro Kamera Özellikleri Şaşırtacak – Belli Olan Detaylar Var!

Xiaomi Mi 11 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Telefonun Snapdragon 875 serisi işlemcileri kullanacağı ve bu işlemcileri kullanan ilk akıllı telefon modeli olacağı neredeyse kesin. Yeni işlemcilerin de tanıtım tarihi 1 Aralık olarak biliniyor. 1 Aralık tarihinde bu seri tanıtıldığı zaman muhtemelen kullanılan ilk telefon olarak Xiaomi Mi 11 modeli de işaret edilecek.

Yeni akıllı telefonlar hakkında ilk bilginin 1 Aralık tarihinde yapılacak olan işlemci tanıtımıyla beraber verilmesi bekleniyor. Sonrasında ise bilgiler biraz daha derinleştirilecek. Bugün yapılan bir Twitter paylaşımına göre 2021 yılında beklediğimiz akıllı telefon, 2020 yılının son günlerinde tanıtılacak.

48 MP değerinde geniş açılı lens kamerasını bildiğimiz, 144 Hz ekran yenileme hızı ile gelmesini beklediğimiz ve Snapdragon 875 serisi işlemcilerden besleneceği söylenen akıllı telefonların yeni yıla kalmadan tanıtılacağı iddiası var.

Telefonlar yeni yıla kalmadan tanıtılacak ama telefonların çıkış tarihi yeni yılı bulacak. Yani satışların 2021 yılına kalması ve haliyle 2021 yılının iddialı telefonlarından ilkinin Xiaomi Mi 11 modeli olması bekleniyor.

Şu an resmi bir açıklama yok ama sızan bilgilere göre 1 Aralık tarihinde yapılacak işlemci tanıtımı sonrasında konuya ilişkin resmi açıklama da gelecek. Bakalım şimdi söylenen tarihi bekliyoruz. Yeni telefonlarda yer alacak teknolojileri bizler de merak ediyoruz.