Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Türkiye Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Türkiye tarihi kesinleşti. Yeni akıllı telefonlar ne zaman satışta olacak?

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro

Xiaomi’nin amiral gemisi serilerinin son üyesi iki telefon Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri için geçtiğimiz günlerde iyi bir haber vermiştik. Paylaştığımız haberde yeni seri akıllı telefonların Xiaomi resmi sitesinde satış sayfasının açıldığını belirtmiştik.

Yeni akıllı telefonların ne zaman ülkemizde yer alacağı kesin olarak belirtilmemiş olsa da satış sayfaları açılmıştı. Birçok kullanıcının tercih edeceğini düşündüğümüz akıllı telefonlar için beklenen tarih açıklaması da geldi.

Bunu da Okuyun: Android 11 Beta Sürecinde Olan Xiaomi Telefonlar

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Yeni akıllı telefonlar yine Xiaomi tarafından duyurulacak ve Türkiye pazarına girecek. Xiaomi Türkiye tarafından yapılması beklenen duyuru için tarih verildi. 5 Kasım itibariyle telefonların ülkemizde de tanıtıldığını ve fiyatlarının açıklandığını göreceğiz.

Fiyatların açıklanması adeta ilk adım olacak çünkü bu modeli bekleyen kullanıcıların sayısı da hiç az değil. 5 Kasım tarihinde yapılacak lansman ile iki modelin hemen satışa çıkmasını bekliyoruz ama burada bir virgül koymamız lazım.

Aslında Mi 10T serisi 3 akıllı telefon olarak geldi. Seride sadece Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri yoktu. Bunun yanında amiral gemisi olmasa bile uygun fiyatlı ve yüksek özellikli bir telefon olan, serinin Lite modeli de tanıtıldı.

Fakat ülkemizde Lite modelleri yer almayacak. En azından 5 Kasım tanıtımında yer almayacak çünkü bu modeller için herhangi bir duyuru yapılmadı. Sadece temel telefonun ve temel telefon yanında da Pro modelinin tanıtıldığını göreceğiz. Tabii aynı zamanda sadece bu iki modelin satışa çıktığını göreceğiz.

Şimdilik resmi satış sitesi üzerinden satışa çıkacağı söylenen modellerin başka hangi platformlarda satılacağı konusunda ise bilgi paylaşımı olmadı. Muhtemelen bunun için tanıtım sırasında veri paylaşılacaktır. Hem fiyatlar açıklandığı zaman hem de telefonlar hakkında satış detayları belli olduğu zaman biz de paylaşımlarını yapacağız.

Lite model için de dediğimiz gibi parantez açıyoruz. Bunun için resmi bir açıklama gelmesi gerekecek. Tanıtım sonrasında Lite çıkacak mı çıkmayacak mı belli olacak. Şimdi olmasa bile Lite modelinin de ilerleyen günlerde satışa çıkacağını düşünüyoruz çünkü Xiaomi için Türkiye güzel bir satış pazarı.

Güncelleme 

Tanıtım 12 Kasım tarihine alındı. 12 Kasım’da iki telefon da Türkiye için tanıtılacak ve satışa sunulacak. Fiyatlar da yine aynı gün belli olacak.