Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro Türkiye Fiyatı Duyuruldu – Şok Edici Fiyatlar!

Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro Türkiye fiyatları açıklandı. Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro Türkiye fiyatları için şok edici rakamlar var.

Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro

Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro modelleri aylar öncesinden tanıtıldı. Yeni akıllı telefonlar Mi 10 serisinin son üyesi olarak tanıtılmıştı ki bu seri hem üst segment bir akıllı telefon olarak hem de uygun fiyatlı bir akıllı telefon olarak öne çıkmıştı.

Avrupa fiyatları yakın zamanda açıklanan akıllı telefonların ülkemizde satışa çıkacağının müjdesi ise geçen hafta geldi. Beklendiği gibi 12 Kasım’da Türkiye lansmanı da yapılan akıllı telefonlar ülkemizde de satışa çıkmış oldu. Telefonun özelliklerini zaten biliyorduk ama telefonun Türkiye fiyatını bilmiyorduk. Bugün o da açıklanmış oldu. Baştan söyleyelim ki açıklanan fiyatlar şok etti.

Bunu da Okuyun: Xiaomi En Çok Satan Telefonlar Listesinde

Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro Türkiye Fiyatları Nasıl?

Açıklanan fiyatlar şok etti çünkü döviz kurları yüksek olması ve telefonların içerisinde Snapdragon 865 serisi işlemciler olmasına rağmen rakamlar piyasanın çok daha altında gözüküyor. Belki Snapdragon 865 modeli için son günlerin gelmesinden dolayı fiyatlar bu şekilde tutulmuş olabilir ama yine de piyasaya göre çok iyi rakamlar olduğunu tekrar tekrar vurgulamak istiyorum.

Son seri işlemcilerin bulunduğu Xiaomi Mi 10T modeli için açıklanan fiyat 4999 TL olarak duyuruldu. Bu rakam Samsung’un orta segmentlerine eş değer olan bir rakam. Eğer 6 GB RAM değil de 8 GB RAM’lik modeli seçenek olursanız fiyat 5199 TL oluyor.

Xiaomi Mi 10T Pro modelini alacak olursanız o zaman da fiyat 5799 TL olarak değişiyor. 128 GB depolama alanı için geçerli olan bu fiyat, 256 GB depolama alanına geçildiği zaman 5999 TL’ye yükseliyor.

En yüksek model bile 6 bin TL sınırında yani piyasanın en düşük seviyesinde. Rakamların düşük tutulması telefonların satışlarını doğrudan etkileyecektir. Sonradan iki model için de herhangi bir zam açıklaması yapılır mı bilmiyoruz. Poco X3 modeli de yine bu şekilde uygun fiyatlara satışa çıkmıştı.

Teknik Özellikler: Xiaomi Mi 10T Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Teknik Özellikler: Xiaomi Mi 10T Pro Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Fakat telefonlar uygun fiyatlara satışa çıkmış olsa da sonrasında zamlar almıştı. Aynı durum bu seride de geçerli olacak mı göreceğiz. Şimdilik herhangi bir zam beklentisi yok.

Exit mobile version