Xiaomi Mi 10T Pro Yok Satıyor – Stoklar Bitti!

Xiaomi Mi 10T Pro stoklarının tükendiği açıklandı. Telefonun stokları yenilenecek mi?

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro, Türkiye’ye giriş yapan iyi modellerden biri oldu. Telefon ilk olarak 12 Kasım’da Türkiye’de satışa çıkmıştı. Sadece 10 günlük akıllı telefon, fiyatı ile adeta ağızları açık bıraktı.

Öyle ki aynı seviyede akıllı telefonlar 10 bin TL civarlarında satış rakamlarına çıkarken, Bu modelin satış fiyatı 5.799 TL olarak açıklanmıştı. Piyasanın çok altında olan fiyatların açıklanmasının ardından telefonun satışları adeta patladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi 10T Pro Stoklarının Tükendiği Açıklandı

Belirttiğim gibi telefonun satışa çıkmasının üzerinden sadece 10 gün gibi bir süre geçti. Sadece 10 gün içerisinde tüm stoklar tükendi. Telefon hem Xiaomi’nin resmi e-ticaret sitesinden hem de Hepsiburada üzerinden satılıyordu.

Bu süreçte Hepsiburada bir de kulaklık hediyesi kampanyası duyurmuştu. Tüm bu kampanyaların ardından, telefonun satışları ikinci kez patladı. Sonuç olarak Xiaomi açıklama yapmak zorunda kaldı çünkü yeni akıllı telefonun stokları tükendi.

Türkiye için tam olarak ne kadar stok ayrıldığı konusunda bir bilgi paylaşılmamıştı ama satışlar ilk başladığı zaman stokların çok yüksek tutulduğu açıklanmıştı. Buna karşın 10 gün içerisinde telefonların tükenmesi önemli bir işaret.

Böyle giderse Mi 10T Pro modeli Türkiye’de en çok satan üst segment akıllı telefonlar arasında kendisine yer bulabilir. Telefonu henüz yeni fark eden ve almak isteyen kullanıcılar da kaçırdık diye düşünmesin.

Çünkü Xiaomi bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağını söyledi. Çok yakın bir zamanda stokların yenileneceği ve satışların yeniden başlayacağı söylendi. Ana modele göre 800 lira daha fazla olan bu telefonda 108 MP kamera ve Snadpragon 865 işlemci olduğunu düşünecek olursak, satışlar daha uzun süre yüksek devam edecektir.