Xiaomi Mi 10T Kulaklık Hediye Ediyor

Xiaomi Mi 10T alan kullanıcılara kulaklık hediyesi veriliyor. Yeni telefon fiyatı nasıl? Hangi kulaklık veriliyor?

Xiaomi Mi 10T

Xiaomi Mi 10T, yakın zamanda ülkemiz için yapılan özel bir tanıtımla beraber pazara giriş yaptı. Ülkemizde de satılacak olan yeni akıllı telefonların fiyatı ise çok iyi bulundu. İlk olarak Xiaomi’nin kendi e-ticaret platformu üzerinden satışa çıkan akıllı telefonlar kısa süre önce Hepsiburada üzerinden de siparişlere açıldı.

Hepsiburada üzerinden şimdilik ön siparişle sunulan yeni akıllı telefonların özel bir kampanyası da olduğunu görüyoruz. Telefonu tercih etmek isteyenler için çok güzel bir avantaj getiren yeni kampanyanın detaylarına bakalım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro Türkiye Fiyatı Duyuruldu – Şok Edici Fiyatlar!

Xiaomi Mi 10T Ön Siparişlere Özel Olarak Kablosuz Kulaklık Veriyor

Kampanya kapsamında alınan yeni akıllı telefonlarının yanında Xiaomi’nin yeni kablosuz kulaklıkları da veriliyor. Eğer telefonun Pro ya da standart versiyonunu şu an ön siparişle alırsanız, Xiaomi Wireless Earphones 2 kablosuz kulaklık modelleri hediye olarak veriliyor.

Telefonların ön siparişlerinin tamamlanacağı tarih ise 24 Kasım olarak açıklanmış durumda. Yani satışlar 24 Kasım tarihinde başlayacak ve bu tarihten sonra kulaklık hediyesinin olmayacağını düşünüyoruz.

Ön siparişe özel olarak verilen kulaklıkların piyasa değeri de yaklaşık olarak 200 – 300 TL civarında. Fakat telefonun fiyatını da düşünecek olursak, kampanya bayağı bir sağlam kampanya. Öyle ki Snapdragon 865 işlemcinin kullanıldığı akıllı telefonun giriş versiyonunu fiyatı 4.999 TL olarak açıklandı.

Bu fiyatların sonradan değişme ihtimali var mı bunu bilemiyoruz. Yine aynı markadan örnek verelim. Xiaomi’nin çatısı altında gözüken Poco yakın zamanda X3 modelini sunmuştu. O modelde böyle uygun bir fiyatla satışa çıkmıştı.

Telefonun fiyatı bir hafta içerisinde uçtu gitti. En son kampanyaların bitmesiyle beraber modelin fiyatının bir kez daha düştüğü açıklanmıştı. Mi 10T için kişisel olarak aynı durumun olacağını düşünmüyorum ama yine de kesin olarak fiyat değişmez demek doğru olmaz.