Xiaomi En Çok Satan Telefonlar Listesinde

Xiaomi akıllı telefonlarının da listelerde yer aldığı en çok satan akıllı telefonlar ortaya çıktı. Redmi modelleri liste başı.

Xiaomi Redmi

Yıl sonuna doğru akıllı telefon sektöründe veri paylaşımları yapılmaya başlandı. Son raporda markaların ne kadar büyüme elde ettiğini gördük. Bu markalar içerisinde Çinli devlerin öne çıktığını görmüştük. Xiaomi bunlardan biri olmuştu.

Hatta marka ülkemizde de üçüncü çeyreği lider olarak kapatmıştı. Büyük oranda büyüme gösteren markanın, yeni açıklanan listede akıllı telefonlar bazında da listelerde yer aldığı görülüyor. Üçüncü çeyrek verilerine göre yine Çinli marka listeleri sallamış durumda.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro Görüntüleri Sızdı

Xiaomi, Redmi Modelleri Sayesinde Listelerde

En çok satan ilk 10 akıllı telefonun açıklandığı listede Çinli markanın Redmi modelleri ile öne çıktığını görüyoruz. Redmi akıllı telefonlarında 3 farklı modelin en çok satan 10 telefon arasında yer alması dikkat çekici.

Tabii ki fiyatın etkisi de var ama bir yandan da fiyatına göre iyi modellere yer verilmiş olacak ki satışlar bu seviyede yüksek seyretmiş durumda. Listeye baktığımız zaman, altıncı sırada yer alan modellerin Redmi Note 9, Redmi 10x 4G modeli olduğu anlaşılıyor.

6.sırada yer alan Redmi akıllı telefonunun hemen arkasından Redmi 9 modelinin geldiğini görüyoruz. Bu modelde 7.sırada yer alıyor. Bu telefonun arkasından ise araya Samsung giriyor. Bir sonraki model Galaxy A31 akıllı telefonu oldu. Sonraki telefon ise yani 9.sırada yer alan akıllı telefon ise Redmi 9A modeli olarak gözüküyor.

Anlaşılan o ki Redmi 9 serisi markanın yüzünü bir hayli güldürmüş durumda. İlk 10 akıllı telefon içerisinde 3 modelle yer alan markanın ne kadar büyüdüğünü göstermek adına yine bu bilgiler önemli veriler. Ama işin bir diğer ilginç yanı daha var ki o da Redmi modellerin daha çok tercih ediliyor gibi gözüküyor olması. Redmi modellerinin yeri ayrı anlaşılan. Dediğimiz gibi buradaki etki de fiyat dengesi.