Xiaomi Earbuds, A101 Marketlerde Satışa Çıkıyor

Xiaomi Earbuds sınırlı stok ile A101 marketlerde satışa çıkıyor. Kablosuz kulaklığın fiyatı nasıl?

Xiaomi Earbuds

Xiaomi Earbuds, Çinli devin en çok satan kablosuz kulaklıklarından bir tanesi. Uygun fiyatı ile dikkat çeken kablosuz kulaklık modelinin fiyatına karşı getirdiği özellikler beğeni toplamaya yetmişti.

Başarılı kablosuz kulaklık modelinin yeni nesillerini bir bir geliyor ama bir yandan da bu modelin satışları devam ediyor. Ülkemizde de popüler olan Xiaomi Earbuds serisi için güzel bir haberimiz de var.

Yeniden gündeme gelen kablosuz kulaklık, çok uygun bir fiyata A101 marketlerde satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 8 için Global MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Earbuds A101 Marketlerde Ne Zaman Satılacak?

Paylaşılan son katalogla beraber kablosuz kulaklık modellerinin A101 marketlerdeki yerini alacağını öğrendik.

Buna göre kablosuz kulaklık modelleri 5 Kasım tarihinde A101 üzerinden satışa çıkarılacak. Tamamen kablosuz kulaklık için istenen fiyat ise 129 TL gibi bir rakam olacak. Sınırlı stoklarla satılacak olan serinin özelliklerini de hatırlatmak istiyorum.

Telefon görüşme destekli kulaklık DSP gürültü azaltma teknolojisini kullanıyor. Bu sayede başarılı bir şekilde kulaklıkta net ses alabiliyorsunuz. Bluetooth 5.0 ile ses gecikmeleri olmadan ses verebilen kulaklığın IPX4 sertifikası da bulunuyor ve bu sayede spor yapanlar için de uygun bir seri olarak öne çıkıyor.

43 mAh kulaklıklarda 300 mAh değerinde de kutuda pili olan serinin 12 saatlik bir pil kullanım ömrü sunduğunu da ekleyelim. Kulaklıklar kutu dışında ise 4 saate kadar şarj ömrü sunabiliyor.

Kendi içerisinde bir oyun moduna sahip olan Xiaomi Earbuds kulaklık, şarj için ise hızlı şarj desteğine sahip. Hızlı şarj ile kulaklık 90 dakika da tam şarja ulaşabiliyor. Tabii ki sıfır seviyesinden.

Özelliklerine göre fiyatı gayet iyi olan Xiaomi Earbuds modelinin A101 dışında da uygun fiyatlı bir model olduğunu eklemiş olalım. Bu seriyi tercih etmek isteyenler için genel yorumların olumlu olduğunu görüyoruz. Eğer A101 fırsatından da yararlanmak isterseniz, 5 Kasım tarihinde marketleri ziyaret edebilirsiniz. Stokların kaç adet ile sınırlı olduğunu bilemiyoruz.