Uygun Fiyatlı POCO M3 için Tüm Özellikler Ortaya Çıktı

POCO M3 modeli için merak edilen teknik bilgiler ortaya çıktı. POCO M3 nasıl bir telefon adayı?

POCO M3

POCO M3, bu hafta tanıtılıyor. Telefonun uygun fiyatlı POCO modellerine yeni örnek olarak sunulacağı söyleniyor. İyi bir örnek mi olacak yoksa marka için bir hüsranla mı sonuçlanacak bilinmiyor ama telefonlar hakkında yeni bilgiler gelmeye devam etmekte.

Çok yakın zamanda tanıtım tarihi açıklanmış ve hemen sonrasında da ilk render görüntüleri gelmişti. Yeni model için yayınlanan ilk render görüntüleri tasarımın değişeceğini de garantilemişti. Şimdi telefonların tasarım özelliklerini destekleyecek olan teknik donanımı ortaya çıktı.

Bunu da okuyun: Redmi Note 9 5G Basın Görselleri Paylaşıldı – Önemli Bilgiler Geldi

POCO M3 Hakkında Merak Edilen Her Detay

Bir kere telefonun görsellerinde ortaya çıkan tasarımın doğrulandığını belirtelim. Yani bu modelde arka kısımda değişecek. POCO yazısı yukarı kamera alanı içerisinde taşınacak ve kamera alanı uçtan uca şekilde olacak.

Ayrıca farklı renklerle satış yapılacak. Öyle sadece gri rengi olmayacak. Telefonda mavi, siyah ve sarı renk seçenekleri satışa sunulacak.

Özelliklere baktığımızda ise 4 GB RAM bellek miktarının gözüktüğünü göreceğiz. 4 GB RAM, Snapdragon 662 işlemci ile daha da güçlenecek. Tabii ki bu ifadeyi yeni telefonun orta segment olduğunu düşünerek paylaşıyorum. Öyle üst segmentler kadar yüksek performans sunulacak dersek çarpılırız. 🙂

Ekran kısmında ise su damlası çentikli bir 6.53 inçlik panel olacak. Yeni ekran IPS LCD teknolojisinde olacak. Çözünürlük değeri ise Full HD+ çözünürlük olacak.

48 MP değerinde ana kamerası da bulunacak olan yeni akıllı telefonun pili ise 6000 mAh değerinde olacak ve 22,5W hızlı şarj ile çıkış yapılacak.

Telefonun işletim sisteminin ise Android 10 ile MIUI 12 arayüzü olacağı söyleniyor. Fakat iddialara göre bu model 3 sene güncelleme alacak.

100 Euro’nun birazcık üzerinde bir fiyatla satılacağı söylenen POCO M3 modelinin tanıtımının 24 Kasım tarihinde olacağını bir kez daha hatırlatmış olalım. Ülkemizde 24 Kasım tarihinde satışlar başlamayacaktır. Elbette bir bekleme süresi olacak ama kesin olarak bu telefonun Türkiye’ye geleceğini düşünüyorum.

Exit mobile version