Redmi Note 9T Onaylandı – Yeni Telefon Geliyor

Redmi Note 9T onayını aldı. Yeni akıllı telefon yeni bir model numarası ve yeni tasarımla geliyor.

Redmi Note 9T

Redmi Note 9T, bir süredir Note 9 serisine eklenmesini beklediğimiz yeni modellerden biri oldu. Yeni Xiaomi cihazının sertifikaları onaylandı ve telefon resmi olarak ortaya çıktı.

FCC onayı ile beraber birçok sertifika için de onay alan akıllı telefon bir nevi resmiyet kazanmış oldu. Yeni akıllı telefon için sertifika çalışmasının yapılması, telefonun teknik özellikleri konusunda da o çok merak ettiğimiz detayları belirledi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Pro Ekran Özellikleri Detaylandı

Redmi Note 9T Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Baktığımız zaman yeni modelde teknik açıdan ilk değerlendirmemiz işlemciler olacak. Telefon işlemci olarak MediaTek işlemciden güç alacak. Seri net değil ama 720 serisinden bir üye ile yola çıkılacağı düşünülmekte.

Telefonun RAM seçenekleri ise farklı farklı olacak. 4 GB RAM temel modelde, 6 GB RAM biraz daha üst modelde, 8 GB RAM ise en üst modelde karşımıza çıkan bellek miktarı olacak.

200 gram ağırlığında ve 9.2 mm kalınlığında olacağı gözüken telefonda ekran için 6.53 inçlik bir LCD ekran kullanılacağı iddiası var.

Çözünürlük ise belli değil. Teknik kısımda bahsedeceğimiz iki şey daha var. Bunlardan birisi telefonun 48 MP değerinde ana kameraya sahip olacağı. Bir diğeri ise 5000 mAh değerinde 27 W hızlı şarj desteğinin sunulacağı.

Tasarımsal açıdan da yeni serileri yansıtacak akıllı telefonun tasarım bölümünde kamera alanının değiştiğini belirtelim. Kamera alanı tam dairesel şekilde ve içerisinde 3 adet kamera bulunuyor. Ön kısımda zaten sol bölüme yerleştirilmiş olan ön kamera öne çıkacak. Ekran üzeri bir kamera.

Redmi Note 9T için paylaşılan bilgiler bunlar. Model numarası ile bakıldığı zaman Avrupa’dan da onay aldığı gözüken akıllı telefon ülkemizde de direkt satılacak modellerden biri olacak. Tanıtım tarihi resmi duyuru ile gelmedi ama tanıtım tarihinin Aralık ayı olduğu söylenmekte. 2021 yılını bulmadan bu modelin çıkacağı, 2021 yılının Note 10 yılı olacağı söylenmekte. Ne kadar doğru ne kadar yanlış öğreneceğiz.

Exit mobile version