Redmi Note 9 Pro Global MIUI 12 Güncellemesini Aldı

Redmi Note 9 Pro için MIUI 12 sürüm güncellemesi yayınlandı. Global olarak gelen sürüm güncellemesinin detayları neler?

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 serisine yeni akıllı telefonların ekleneceği iddiası ortaya çıkalı iki gün kadar oluyor. İddialara göre yeni seriye 3 akıllı telefon daha eklenecek. Biz bu modellere yeni serilerin eklenmesini beklerken bir yandan da güncellemelerin tamamlanmasını bekliyoruz. Güncelleme konusunda da iyi haberler gelmeye devam ediyor. Bu kez Redmi Note 9 Pro modeli için Global olarak MIUI 12 güncellemesi açıklandı.

Global MIUI 12 güncellemesinin daha önce serinin ana modeli için açıklandığını biliyoruz. Şimdi de Pro akıllı telefonları için güncelleme gelmiş oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 ile Fotoğraflara Yeni Gizlilik Koruması Geliyor

Redmi Note 9 Pro için Global MIUI 12 Güncellemesinin Detayları

Yeni güncelleme Pro modellerinin tamamı için yayınlandı. Çin sürümünde olduğu gibi herhangi bir sınırlama yok. Global sürümle beraber akıllı telefonlarınızdaki sürüm MIUI 12.0.1.0.QJZMIXM olarak değişiklik gösterdi.

Android 10 üzerine kurulu olan yeni güncellemenin boyutu ise 683 MB olarak açıklandı. 683 MB dosya boyutunun çok büyük olmadığını söylemek gerekiyor. Android için son güvenlik yamaları geliyor olsa da boyut yine düşük seviyede tutulmuş.

Android 10 gibi bir artıyla beraber yeni arayüz etkisini görebileceğimiz Note 9 Pro akıllı telefonlarında performans kısmında nasıl değişiklikler olacağını da zamanla göreceğiz. Güncellemenin size ulaşması için her an gerçekleşebilir.

Güncelleme size zaten ulaşmış olabilir ya da güncelleme size ulaşmak üzere durumda olabilir. Dağıtım uzun olmayacak. Çünkü MIUI 12 sürümü için artık ek güncellemelere geçildi. Birkaç gün içerisinde ya da bir haftaya kadar güncellemenin herkese ulaşması bekleniyor. Türkiye’de bulunan kullanıcılar için de aynı durum geçerli olacak.