Redmi Note 9 Pro 5G Resmi Görüntüsü Yayınlandı

Redmi Note 9 Pro 5G resmi görüntüleri yayınlandı ve telefonun ne zaman tanıtılacağı kesinleşti.

Redmi Note 9 Pro 5G

Redmi Note 9 Pro 5G , bu yılın uygun fiyatlı ama iyi alternatiflerinden biri olacak. Telefon hakkında elde etmiş olduğumuz tüyoları değerlendirirsek çok iddialı bir seri bekliyoruz. Beklentilerimizin büyük olduğu akıllı telefon için zamanın geldiğini gösteren de adımlar atılmaya başlandı.

Son olarak yeni akıllı telefon için resmi bir görüntü paylaşıldı. Resmiyette paylaşılan görsel, tasarımdaki sırları ortadan kaldırmış oldu. Ayrıca bazı yeni sistem özellikleri için de detaylar ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro Yok Satıyor – Stoklar Bitti!

Redmi Note 9 Pro 5G Nasıl Bir Telefon Olacak?

Önce paylaşılan görsel üzerine konuşalım. Paylaşılan yeni görsele göre akıllı telefonda geçişli bir renk kullanılacak. Tabii ki tek renk bu olmayacak ama telefonun alt kısmında turuncu tonları üst kısmında ise mavi tonlarının olduğu geçişli bir renge yer verildiğini görmekteyiz.

Bunun dışında dairesel kamera alanının beklendiği gibi gözüktüğünü de söylemek gerekiyor. Yani burada bir tasarım değişikliği olmayacak. Dairesel kamera alanı içerisinde yer alan 4 kamera dikkat çekecek.

Bu alan içerisine flaş ışığı sığdırılamamış olacak ki flaş ışığının dışarı taşındığını göreceğiz. Flaş ışığı yerleşimi biraz daha iyi olabilirdi. Tabii ki bu bizim düşüncemiz.

Tasarımı gördüğümüz yeni akıllı telefonun teknik özellikleri için de çok bilgi var. Buna göre yeni akıllı telefonda Snapdragon 750G serisi işlemci olacak.

Orta iyi sınıf işlemci 4 ve 6 GB RAM ile desteklenecek. Telefonun ekranının ise 120 Hz yenileme hızını destekleyeceği ve bu modelde de 108 MP kamera kullanılacağı görülüyor.

LCD ekran, 4820 mAh değerinde batarya, 33W hızlı şarj desteği, Hi-Res ses desteği ve MIUI 12 arayüz desteği gibi artıları olacağı da konuşulan akıllı telefon yıl bitmeden gelecek.

Tek başına olmayacağını düşündüğümüz Redmi Note 9 Pro 5G beraberinde nasıl bir akıllı telefonla gelecek göreceğiz. Tanıtımı merakla bekliyoruz. Unutmadan hatırlatalım ki telefonun tanıtımı yarın yani 26 Kasım’da.