Redmi Note 9 Pro 5G Kutusu Ortaya Çıktı

Redmi Note 9 Pro 5G modelinin kutu görselleri ortaya çıktı. CEO kutu tasarımını paylaştı.

Redmi Note 9 Pro 5G

Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi’nin yeni Note serisinin en güçlü telefonu olmaya geliyor. 5G destekli olacak olan yeni akıllı telefonun nasıl özellikleri olduğu konusunda ise daha önce belli başlı bilgiler sızmıştı.

Telefon hakkında ilk bilgilerin sızmasının ardından şimdi ise Pro modelinin kutu görsellerinin yayınlandığı açıklandı. Özel bir tasarıma sahip olacak olan kutu, telefonun hazır olduğunu da kanıtlıyor. Peki, ortaya çıkan detaylar neler?

Bunu da Okuyun: Uygun Fiyatlı POCO M3 için Tüm Özellikler Ortaya Çıktı

Redmi Note 9 Pro 5G Kutusunun Görsellerinde Dikkat Çeken Kısımlar

Yeni akıllı telefonların kutu tasarımında dikkat çeken birçok motif ve renk kullanıldığını görüyoruz. Hem birçok motif hem de birçok renk ile donatılmış olan kutu görsellerine göre seri, farklı bir tasarımla gelecek orası kesin.

Görüntüyü paylaşan Redmi CEO’su Lu Weibing tarafından yapılan açıklamalar da renkli bir tasarım seçileceğini işaret ediyor.

Farklı renklerle beraber sunulacağını da gördüğümüz akıllı telefonun özellikleri konusunda da bazı detaylara ulaşmış bulunuyoruz.

Buna göre MediaTek işlemcileri ile donatılacağını düşündüğümüz Redmi Note 9 Pro 5G serisinin 64 MP kameraya veda edeceği söyleniyor. 64 MP değerinde kamera yerine 108 MP değerinde şu an için markanın en iyi kamerası olan kamera kullanılacak.

Ekran üzerinde kamera döneminin de devam ettirileceği akıllı telefonun, çözünürlüğü konusunda en ufak bir sızıntı yok. Fakat beklentiler Full HD+ olacağı yönünde.

Hızlı şarj desteği, güncellenmiş tasarım ve daha büyük pil gibi avantajları da olacak olan akıllı telefonun tanıtım tarihi 26 Kasım ama satışa çıkış tarihi net değil. Satışa çıkış için bir süre daha beklemek gerekebilir. Özellikle ülkemiz açısından telefonun çıkışı biraz geç olabilir.