Redmi Note 9 5G ve High Edition Ortaya Çıktı

Redmi Note 9 5G ve High Edition modelleri için merak edilen detaylar paylaşıldı. Yeni telefonun özellikleri neler?

Redmi Note 9 5G ve High Edition

Redmi Note 9 5G ve High Edition telefonları sonunda gözüktü. Bundan iki gün kadar öncesinde Redmi Note 9 modellerinin yenileneceği zaten söylenmiş ve telefonlar hakkında ilk bilgiler ortaya çıkmıştı.

Fakat bu telefonların özelliklerinin neler olacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmemişti. Bugün itibariyle seriye eklenecek yeni telefonlar için daha fazla detay ortaya çıkmış oldu. Telefonların nasıl isimlendirileceği ve telefonların ilk özelliklerinin nasıl olacağı konusunda bilgiler ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: AMOLED Ekrana Sahip Xiaomi Modelleri – Liste

Redmi Note 9 5G ve High Edition Modellerinin Özellikleri Neler Olacak?

TENAA kayıtlarında ortaya çıkan yeni akıllı telefonların iki farklı kod numarası olduğunu belirterek başlayalım. Bu kodlardan birisi M2007J17C kod numarası bir diğeri ise M2007J22C kod numarası olarak gözüküyor.

Her iki akıllı telefonun özelliklerinde de iddialı detaylar var. Öncelikle işlemciye bakmak gerekiyor. Paylaşılan bilgilere göre iki telefonda da MediaTek Dimensity 800U işlemcileri olacak. İki telefonda da yer alacak olan işlemciler, 2.4 GHz hızında çalışıyor.

7 nm işlemcilerin frekans değerleri de başarılı gözüküyor. İşlemci dışında 5G destekli modelin 6.53 inç ekran boyutunun olacağı, Redmi Note 9 High Edition versiyonunun ise 6.67 inç değerinde ekran boyutunun olacağı söyleniyor.

Standart 5G modelinin çözünürlüğü ise 1080 X 2400 piksel olarak açıklanmış durumda. Diğer model için henüz çözünürlük belli değil ama çok farklı bir değer olmayacaktır.

Her iki telefonun da hızlı şarj desteğinin olacağı ve iki modelin de fiyatlarının uygun tutulacağı da gelen bilgiler arasında. Yeni akıllı telefonlar için çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ise hala gelmiş değil. Çıkış tarihi ve fiyat için bir paylaşım olacak olursa bunu da ekleyeceğiz ama bu özellikler çıktıysa, telefon çok yakın demektir.

Exit mobile version