Redmi Note 9 5G Basın Görselleri Paylaşıldı – Önemli Bilgiler Geldi

Redmi Note 9 5G basın görselleri sızdırıldı. Telefonların özellikleri nasıl olacak? Yeni model hakkında resmi bilgiler.

Redmi Note 9 5G

Redmi Note 9 5G akıllı telefonları için beklenen gün yaklaşıyor. Telefonlar ne zaman gelecek ya da ne gibi artıları olacak soruları cevap bulmaya başladı. En son Redmi’nin resmi Weibo hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı ve bazı görseller paylaşıldı.

Açıklamalara ve görsellere birazdan geleceğiz ama şunu söyleyerek başlayalım ki Xiaomi tek bir telefon tanıtmayacak. Tanıtım sırasında karşımıza 3 cihaz çıkacak. 5G modelinin yanında diğer 2 telefonun olduğunu göreceğiz. Ama bu telefonların hangileri olacağı net değil.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Tasarımı Sızdı – Telefon Geliyor!

Redmi Note 9 5G Özellikleri Nasıl Olacak?

Telefonun tasarımından başlayalım. Resmi bir paylaşım olduğu için tasarım artık ortaya çıkmış durumda. Buna göre telefonda geniş bir kamera bölümü yer alacak gibi gözüküyor. Dairesel olacağı ve içerisinde 4 kameranın bulunacağı anlaşılan kamera alanının, hafif bir şekilde dışarı doğru çıktığını göreceğiz.

Ama diğer modellerde olduğu gibi sadece kameraların bulunduğu siyah kısım dışarı çıkmayacak. Bunun yanındaki kamera çerçevesiz de hafif dışarı çıkık olacak. Bu kısımları korumak için iyi bir kılıf almak gerekecek gibi gözüküyor.

Unutmadan söyleyelim ki bu Redmi Note 9 5G tasarımı olacak. Diğer iki modelde biraz daha farklı bir tasarım kullanılması ihtimali var.

Özellikleri Neler Olacak?

Telefonun tasarımını geçip özelliklere balıklama atlayalım. Özelliklerde orta sınıfın canavarı olacak uygun bir telefon işaret ediliyor. MediaTek Dimensity 800U işlemcilerinin kullanılacağı akıllı telefonda, 48 MP değerinde ana arka kamera kullanılacak. 6000 mAh değerinde bir de bataryanın olacağı söylenen modelin ekranının da 6.53 inç olduğunu göreceğiz.

5G destekli model, ya 27 W hızlı şarj ya da 22.5W hızlı şarj destekleyecek. Fiyat bilgisinin nasıl olacağı ya da telefonun ne zaman raflardaki yerini alacağı ve çok daha fazlasını ise 26 Kasım tarihinde yapılacak olan tanıtımla öğreneceğiz.

Exit mobile version