Redmi Note 10 4G Onay Aldı ve Tasarım Gözüktü

Redmi Note 10 4G serisi akıllı telefonlar TENAA üzerinde görüntülendi. Yeni akıllı telefon nasıl bir tasarıma sahip olacak?

Redmi Note 10 4G

Yeni akıllı telefon modellerine hazırlanan Redmi, adeta çıkarma yapacak çünkü markanın iki yeni seri getireceği söyleniyor. Bunlardan birisi Redmi Note 10 4G serisi olacak bir diğeri ise Redmi Note 9 modellerine gelen yeni telefonlar olacak.

Note 9 modellerine gelecek olan yeni telefonlar bir yana, şu an en çok merak edilen seri Redmi Note 10 4G modelleri. Performans konusunda orta üst segment modellerden biri olacağı söylenen yeni akıllı telefonların beklenen model onayını da aldığı açıklandı.

Bunu da Okuyun: Mi Cloud için 5 Önemli Yenilik Geliyor

Redmi Note 10 4G Telefonları Geliyor

Çin sertifika kuruluşlarından onay alırken gözüken akıllı telefonun hem tasarımı sızmış oldu hem de telefonun belli başlı özellikleri sızmış oldu. Buna göre yeni seride 6.53 inçlik bir ekran yer alacak. Full HD+ çözünürlük değerinde olacak ekran, çerçevesiz modellere yakın bir deneyim sunacak.

LCD ekran kullanmayı tercih eden marka, yeni akıllı telefonun içerisinde 8 çekirdekli bir işlemci yer alacak. 2.0 GHz hızında çalışacak olan işlemcinin yanında 3 farklı RAM seçilebilecek. 4 GB , 6 GB ve 8 GB seçimleri yapılabilir olacak.

Yeni telefon kamera kısmında ise telefoto lensine sahip olmayacak. 48 MP ana sensörün kullanıldığı akıllı telefonun toplamda 4 kameralı olduğunu göreceğiz. Ön kısımda da 8 MP değerinde tek bir kamera yer alacak.

22.5W’lık bir hızlı şarj sistemine de sahip olacak yeni akıllı telefonun 6000 mAh değerinde dev bir bataryaya sahip olacağı da söyleniyor. Tabii ki pilin ne kadar yüksek performans sunduğunu anlamak için telefonun çıkış yapmasını ve testleri beklememiz gerekiyor ama 6000 mAh değerinde batarya hiç az değil.

Yıl bitmeden duyurulmasına kesin gözüyle bakılan Redmi Note 10 4G modeli için şimdilik paylaşılan bilgiler bunlar. MIUI 12 ile donatılmış olarak gelecek seride 5G destekli ve üst seviye olacak bir telefonda yer alacak. Haliyle seriden beklentimiz yüksek. Bir de fiyatları görmek gerek ama şimdiden çok satacağını söyleyebiliriz.