Redmi K40 Modelini İşaret Eden Paylaşımlar Gelmeye Başladı

Redmi K40 akıllı telefon modeli için yeni bir iddia geldi. Markanın CEO'sunun yaptığı paylaşımlar yeni telefonu mu işaret ediyor?

Redmi K40

Redmi’nin yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonu Redmi K40 modeli olacak. Tasarımı ve teknik özellikleri için söylenenlerin çok ciddi olduğu yeni akıllı telefonların ne zaman satışa çıkacağı bilinmese de markanın yeni model için imalarda bulunduğu paylaşımlar gelmeye başladı.

Bu kez yeni akıllı telefonları işaret ederek paylaşım yapan isim Redmi CEO’su Lu Weibing oldu. Ünlü CEO paylaşımlarında Redmi K30 modellerini hatırlattı ve yeni akıllı telefonlar için hazır olduklarını doğrudan iletmiş oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Sound Assistant Global Versiyona Gelmeye Başladı

Redmi K40 Ne Zaman Gelir?

Paylaşımlara baktığımızda yeni akıllı telefonun açık bir şekilde işaret edildiğini anlıyoruz ama telefonun ne zaman geleceğini net olarak göremiyoruz. Telefonun ne zaman geleceği konusunda hala bir açıklama yapılmış değil. Bu konuda açıklamalar Redmi’nin CEO’sunun duyurusu sonrasında gelecektir ama şimdiden özellikler konusunda bazı ipuçları var.

Özellikler konusunda ortaya çıkan ilk ipucu yeni serinin sahip olduğu ekran özellikleri. Bilgilere göre söz konusu akıllı telefonda 120 Hz yenileme hızına sahip olan AMOLED ekran kullanılacak.

Eksi modelde yer alan 60 Hz yenileme hızının değiştirilecek olması önemli bir işaret. Çünkü yeni bir ekran ve yeni bir ekran yenileme hızıyla beraber Snapdragon 875 işlemcilerinin de sunulacağı söyleniyor.

Snapdragon 875 serisi işlemciler henüz tanıtılmadı. 1 Aralık tarihinde bu işlemcilerin tanıtılmasını bekliyoruz. Eğer tahminler doğruysa o zaman 1 Aralık tarihinden hemen sonra yeni K serisi ile karşı karşıya kalabiliriz.

Marka yeni akıllı telefonlar için şimdiden paylaşımlara başlamış oldu ve bakarsanız iddialı ifadeler de kullanılıyor. Bu ifadelerin ne kadar yerini bulacağını tanıtım bize gösterecek. Redmi dışında Xiaomi’nin yeni amiral gemisini de bekliyoruz. İki model yarışacak.

Exit mobile version