POCO M3 Yola Satış Rekoruyla Başladı

POCO M3 satışlarında ciddi bir yükseliş yakalandı. Sadece 30 dakika içerisinde telefon ne kadar sattı?

POCO M3

POCO M3, tanıtıldığında değişen tasarım dikkat çekmiş olsa da telefonun 100 Euro’yu biraz geçen fiyatı da dikkat çekti.

Herkesin yaptığı yorum; “Bu fiyata bu telefon çok satar.” şeklindeydi. Telefon bazı bölgelerde satışa çıktığı ve beklendiği gibi de oldu. Xiaomi bir kaç kez daha Redmi modelleri ve bazı POCO modellerinde elde etmiş olduğu başarıyı şimdi de M3 modelinde elde etmiş oldu.

Markanın yeni akıllı telefonları için sadece 30 dakika içerisinde elde edilen yüksek satış rakamları açıklandı ve bir nevi markanın başarısı da ortaya konulmuş oldu.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

POCO M3, 30 Dakika’da Kendi Rekorunu Kırdı

Markanın yakın zamanda Twitter üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımla beraber telefonların sadece 30 dakika içerisinde ne kadar satış elde ettiği de ortaya çıkmış oldu. Yapılan paylaşıma göre telefon sadece 30 dakika içerisinde 70 bin  telefon satışı elde etmeyi başardı.

Bu marka için çok hızlı bir yükselişi işaret ediyor. Dediğimiz gibi daha önce bazı Redmi modellerinde ve bazı POCO modellerinde de aynı şey olmuştu. Satışlar çok yüksek rakamlarla başlamış ve durum böyle olunca yüksek rakamlarla da devam etmişti.

M3 aynı ivmeyi kazanmış gibi gözüküyor. Yeni bir akıllı telefon olması ve bazı değişimlerin denendiği bir akıllı telefon olmasına karşın 30 dakika içerisinde bu denli satış elde edilmesi başarı çünkü henüz telefon tüm bölgelerde de satışa çıkmadı.

Mesela yeni seri akıllı telefonun ülkemiz satışları başlamadı. Bu modelin ülkemize de uygun fiyatlı olarak gelmesini bekliyoruz ve muhtemelen ülkemizde de çok satacağını düşünüyoruz.

Biz de daha çok yeni, orta segment uygun fiyatlı akıllı telefonlar daha çok tercih ediliyor. M3 bunun için en iyi örneklerden biri olacaktır. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de satışların ne zaman başlayacağı kısmı ise şimdilik sır. Her hangi bir bilgilendirme açıklaması gelmedi.