POCO M3 Tasarımı Sızdı – Telefon Geliyor!

POCO M3 tasarım detaylarını gösteren en net görsel geldi. Önemli tasarım değişiklileri var.

POCO M3 1

POCO M3, akıllı telefonu için resmi tanıtım tarihi açıklandı. Telefonun ne zaman geleceği biliniyor. Yeni akıllı telefon için çıkış tarihinin belli olmasından sonra, daha fazla bilgi gelir oldu ve telefon hakkında daha fazla detay sızdırılmaya başlandı.

Performans testleri FCC onayı derken son olarak telefonun tasarımını gösteren basın görsellerinin paylaşımı yapıldı. Basın görsellerinin paylaşılması, büyük bir önem arz ediyor çünkü bu kez tasarım değişikliği yapılıyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Yeni Bir Arayüz Tasarımı ile Güncellendi

POCO M3 Nasıl Bir Tasarıma Sahip Olacak?

Yeni akıllı telefonun tasarımı önemli ölçüde değişecek. Öyle alt kısımda kullanılan POCO yazısı olmayacak. Bunun yerine üst kısımda geniş siyah bir kamera alanına yer verilecek. Geniz kamera alanının en sağ kısmında ise Poco yazısı yer alacak.

En sağda Poco yazısının yer alması dışında en solda ise kamera alanı dikkat çekecek. Yine flaş ışığı ve kamera yazıları da bu alan üzerinde yer alacak. Ön kısımda da damla çentik alanının kullanıldığı akıllı telefon, farklı renklere sahip olacak.

Telefonun arka kapak renginin mavi, sarı, siyah olduğu basın görsellerinde gözüküyor. Fakat diğer renklerin neler olacağı gözükmüş değil.

Daha köşeli bir tasarımla beraber telefonun özelliklerinin nasıl olacağı da ortaya çıkmış durumda. Buna göre telefonda 6.53 inç ekran olacak. Full HD Plus çözünürlük değerine sahip su damlası çentik alanının da olacağı telefon, Snapdragon 662 serisi işlemcilere yer verecek.

8 çekirdekli işlemcide performans değerleri çok yüksek olmayacak ama orta sınıfta iyi bir işlemci sunulması söz konusu olacak. Telefonun 4 GB RAM miktarının olması da zaten orta sınıf olduğunu işaret ediyor.

6000 mAh değerinde batarya ve 18W hızlı şarj desteğinin de olacağı akıllı telefonun resmi tanıtımı 24 Kasım tarihinde yapılacak. Bu tanıtımda modelin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de belli olacak. Bizim beklentimiz POCO M3 telefonun ülkemizde de satılması yönünde.