POCO M3 Modelini Farklı Kılan 5 Özellik

POCO M3 akıllı telefonlarını tercih etmeniz için size 5 ayrı neden sunuyoruz? İşte telefonda dikkat çeken 5 detay.

POCO M3

POCO M3 birkaç gün öncesine kadar tanıtılan yeni POCO modeli. Marka için çok şey ifade eden yeni model, ilk defa POCO’nun tamamen bağımsız olduğunu açıkladığı akıllı telefon oldu. Yani bu telefon sonrasında marka Xiaomi’den ayrıldı.

İçte tamamen bağımsız olan akıllı telefon markası, hala Xiaomi teknolojilerini kullanacak ama artık bağımsız bir marka. Peki, yeni doğan POCO için önemli bir eşik olan M3 telefonun farkları neler? Yani aslında orta segment hatta giriş seviyesi olarak gösterilen bu modeli neden tercih edelim? İşte sizin için seçtiğimiz 5 özellik.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

POCO M3 Modelini Diğerlerden Farklı Kılan 5 Özellik

Hem aynı sınıftaki akıllı telefonlar hem de Xiaomi modelleri ile karşılaştırdığımız zaman 5 farklı özellik seçmeye karar verdik. Bu özelliklere geçelim.

1. Stereo Hoparlör ile Üst Düzey Ses Deneyimi

Yeni akıllı telefonda çift stereo hoparlör bulunuyor. Hi-Res sertifikasına sahip olan çift hoparlör sayesinde M3 akıllı telefonlarında isterseniz müzik dinleyin isterseniz oyun oynayın, ciddi anlamda kaliteli bir ses elde etmiş oluyorsunuz.

2.Widevine L1 Desteğinin Olması

POCO M3 akıllı telefonlarında Widevine L1 desteği bulunuyor. Aynı sınıfta birçok Xiaomi modelinde yer almayan L1 desteği, içeriklerin HD kalitede ya da daha yüksek kalitede sorunsuz gösterilmesini sağlıyor.

3.6000 mAh Pil Kapasitesi

Telefonun içerisinde yer alan pil 6000 mAh değerinde. Bu da telefonun bataryasının 40 saatte kadar aramaya, 196 saat müzik çalmaya ve 17 saat video oynatmaya dayanmasını sağlıyor. Telefon bekleme modunda ise 583 saat süre sunuyor.

4.Daha Hafif, Daha İnce Tasarım

Telefonun tasarımı da büyük bir avantaj sağlıyor. Telefonun ağırlığı 200 gramdan daha az ve bu da büyük bir avantaj sağlıyor. Ayrıca hafif kavisli kenarlar, parmak izi önleyici arka yüzeyi ve ergonomik bir yüzeyde yer alıyor.

5.Çift SIM Kart ve Micro SD Desteği

POCO M3 çift SIM kartı destekliyor. Çift SIM destekleyen akıllı telefon aynı anda bir de Micro SD kart kullanmanızı sağlıyor. Bu da önemli avantajlardan bir tanesi.

Tüm bu avantajlar bile M3 modelini tercih etmeniz için önemli nedenler. Fakat önemli olan fiyat. Henüz fiyatı bilmiyoruz. Türkiye fiyatı belli olunca bir kez daha düşünelim.