POCO M3 için Resmi Video Paylaşımı Geldi

POCO M3 videosu paylaşıldı. Resmi olarak yapılan paylaşım bazı detayları doğruladı.

POCO M3

POCO M3, yeni akıllı telefonlar içerisinde en merak edilen, en çok beklenen modellerden biri. Çünkü şöyle bir durum var ki yeni akıllı telefonların hem çok şık bir tasarımla geleceği ortaya çıktı hem de bu telefonların uygun fiyatlı olacağı ortaya çıktı.

Telefonun tasarımı ve tüm teknik özellikleri için birkaç paylaşım yaptık. Sızan render görsellerinden söz ettik ve değişen tasarımı söyledik. Şimdi ise bu değişen tasarımı ortaya koyan resmi bir paylaşım daha geldi. Bu kez yapılan resmi paylaşım, yeni modelin iddiasını konuşturacak cinsten.

Bunu da Okuyun: Uygun Fiyatlı POCO M3 için Tüm Özellikler Ortaya Çıktı

POCO M3 Tasarımı Onaylandı – İşte O Video

Telefonun resmi tanıtım videosunda, kamera kısmının aynen onaylandığını görüyoruz. Bu modelde kameranın tasarımının değişeceğini ve arka kısımda bir tabaka gibi tüm üst kısmı kaplayan kamera alanının olacağını paylaşmıştık.

Öyle de oldu ve resmi videoda da yine bu kısım beklendiği gibi gözüktü. Kamera alanında POCO yazısı da yerini koruyor ve dev bir marka yazısı bırakıldığını söyleyebilirim.

Telefonun arka kapak tasarımında ise değişen bölümler var gibi gözüküyor. Şöyle ki parlak ya da kaydan değil de sanki deri gibi bir yüzeye yer verildiğini anlıyoruz. Bu alanda kullanılan malzemenin nasıl bir malzeme olduğunu tanıtımda anlayacağız.

Suni deri kullanılmış olabilir ya da pürüzlü yüzeye sahip olan bir plastik kullanılmış olabilir. Yayınlanan kısa video ile karar vermek mümkün değil.

Telefonun teknik özellikleri için bir doğrulama yapmayan paylaşım, tanıtım tarihini de doğrulamış durumda. Bu paylaşım değerlendirildiği zaman POCO M3 akıllı telefonlarının ilk açıkladığımız 24 Kasım tarihinde tarihinde tanıtılacağını anlıyoruz. bir nevi zaman onaylanmış gibi bir durum söz konusu oldu. Tanıtımı biz de takip edeceğiz ve telefon hakkında paylaşılan her şeyi size aktaracağız. Türkiye durumu hakkında yapılacak olan satış açıklamasını da bekliyoruz.

Exit mobile version