MIUI 13 Çıkış Tarihi için İlk Paylaşım Geldi

MIUI 13 çıkış tarihi konusunda yeni bir paylaşım geldi. İlk kez bir yetkiliden gelen paylaşımın detayları neler?

MIUI 13 5

MIUI 13, Xiaomi’nin bundan sonra sunmuş olduğu arayüz olacak. 12 sürümünde yapılan değişikliklerin çok daha ötesinde yeniliklerin yapılacağı ve Android 11 temelinde önemli özelleştirmelerin geleceği söylenen yeni arayüz için yavaş yavaş kıpırdanmalar da başladı.

En çok merak edilen soru arayüzün ne zaman akıllı telefonlara gelmeye başlayacağı yani bu sürümü ne zaman göreceğimiz. Bu konuda da yavaş yavaş ilk bilgiler gelmeye başladı. Doğrudan resmi bilgilere ulaşmak mümkün değil çünkü bunun için Xiaomi açıklama yapmalı ama yavaş yavaş ipuçları elimize ulaşıyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 Çıkış Tarihi ve Güncelleme Alacak Telefonlar

MIUI 13 Çıkış Tarihi Hakkında Son Bilgi

Bu sürümün ne zaman ortaya çıkacağı konusunda son bilgi Xiaomi forumundan geldi. Markanın forum adresinde moderatör alan bir yetkili tarafından sürümün ne zaman çıkacağı sorusuna cevap verildi.

Yetkili isim tarafından yapılan paylaşımda, yeni arayüzün geleceği dönem 2021 yılının ikinci çeyreği olarak gösteriliyor. Yani bu demek oluyor ki 2021 bahar aylarında ya da bahar ayı sonlarına doğru yeni arayüzle tanışma fırsatı bulacağız.

Tarihin %100 doğru olduğunu söyleyemiyoruz ama şunu söyleyebiliyoruz ki zaten aşağı yukarı MIUI 13 çıkış tarihi bu dönemlerde olacak.

Belli olması gereken çok fazla detay var. Yeni güncelleme ne zaman yayınlanacak işin sadece bir kısmı. İkinci kısımda yeni gelecek olan özellikler neler olacak var. Bunun dışında üçüncü kısımda ise yeni sürümün hangi akıllı telefonlara geleceği konusu var.

Sizin anlayacağınız yeni arayüz için yolun başındayız desek yeridir. 3-4 ay daha sürekli yeni gelen bilgilerle karşılaşabiliriz. Net bilgileri ise 2021 yılının başlarında almaya başlayacağız gibi. Şimdilik yüzeysel sızıntılarla devam edelim. Detaylı bilgiler geldiği zaman sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeyi unutmayın.