MIUI 12 ile VLOG 2.0 Modu Geliyor

MIUI 12 için VLOG 2.0 güncellemesi geliyor. VLOG 2.0 ile kamera kısmında neler değişecek?

VLOG 2.0

MIUI 12 güncellemelerinde sırada kamera düzenlemeleri var. Ardı ardına kamera arayüzü için düzenlemeler yayınlıyor. Kısa süre önce kamera arayüz tasarımı konusunda değişiklikler yapıldı. Şimdi ise yeni bir mod güncellemesi geldi. Bu kez VLOG 2.0 sürümü duyuruldu.

VLOG sürümünün devamı niteliğinde olacak olan yeni güncelleme ile beraber kameralara yeni bir yetenek gelmiş olacak. Peki yeni mod bizlere neler getirecek ve artılar neler olacak?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Pro için İlk Detaylar Gözüktü

VLOG 2.0 ile Neler Geliyor?

Yeni sürümle beraber artık küçük videolar için bir düzenleme geliyor. Küçük video parçalarını daha sonra kaydetme özelliği gelecek. İstediğiniz başka herhangi bir zamanda bu videoları düzenlemeniz ve yeni videolarla birleştirmeniz mümkün.

Eski sistemde çekilen videoları anında düzenlemeniz gerekiyordu. VLOG modunda artık kısa videolar için düzenlemeleri sonra yapabilme şansınız var.

VLOG 2.0 modu içerisinde artık içerik oluşturmanın kolaylaştırılmasını sağlayan ek şablonlar da bulunuyor. Bu ek şablonlar, içerik oluşturmanın çok daha kolaylaşmasını sağlamış olacak. Hem daha özgün hem de daha kolay içerikler oluşturulabilecek.

Sadece görsel noktada yeni efektler olmayacak. Bunun yanın ekstra ses efektleri de bulunacak. Üçüncü yenilik ise biraz daha farklı olacak.

Üçüncü kısımda birleştirme efekti gelecek. VLOG 2.0 ile ekranı ikiye bölmenize ve her bir parçada farklı bir video klip göstermenize izin verilecek. Ek olarak video sürelerindeki sınırda kalkmış durumda.

Bundan sonra süresiz olarak seçim yapabileceksiniz. Şimdilik Çin sürümünde gelecek olan yenilik, kısa süre sonra global sürümü de eklenecek.

Global sürümünde yeni güncellemenin ne zaman geleceği ise net değil. Kesin olarak global sürüme de geleceği söyleniyor ama yeni sürüm adım adım yayınlanacak. Bu sürümün her kullanıcıya ulaşması zaman alabilir. Fakat şunu da biliyoruz ki güncelleme alan her cihaza gelecek.