MIUI 12 ile Kamera Rengi ve Sesi Nasıl Değiştirilir?

MIUI 12 ile kamera rengi ve sesi nasıl değiştiriliyor? Özelleştirme ayarlarının yapılması ve detaylar.

MIUI 12

MIUI 12, neredeyse tamamen özelleştirilebilir olan bir işletim sistemi. Zaten güncelleme yayınlandığı zaman ilk söylenen detaylar bunlar olmuştu. Artık daha özelleştirilebilir bir arayüz sunulduğu ve kullanıcıların kendi zevklerine daha fazla yer verebileceği konusunda iddialı açıklamalar yapılmıştı.

Bugün paylaşacağımız yazı da tam olarak bununla alakalı olan bir yazı olacak. MIUI 12 ile kamera arayüz rengi ve kamera deklanşör sesi nasıl değiştirilir buna bakacağız. Telefonun kamera arayüzünde ve sesinde tek tek kendi isteğinize göre ayarlamalar yapmış olacaksınız.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.2 Yayınlandı – Süper Yenilikler Var!

MIUI 12 ile Kamera Rengi ve Sesi Değiştirme

Kamera arayüzünde yapılacak olan renk değişiminin sadece arayüzü etkileyeceğini belirterek başlayalım. Sadece arayüz rengi kısmında seçiminiz kullanılmaya başlayacak. Fotoğraflarınızda seçtiğiniz renge göre bir filtre uygulanması gibi bir durum söz konusu olmayacak. Menülerde renkleri kişiselleştirmiş olacaksınız.

Kamera sesi kısmında yapacağınız değişiklikler ise fotoğraf çekerken duyduğunuz sesin değişmesini sağlayacak. Bu iki özelleştirmeyi nasıl yapacağınıza geçiyorum.

Artık seçtiğiniz renk bir nevi temanız olacak ve arayüzünüzde bu renk gözükecek. Şimdi geçelim seslere.

Ses Seçimi Nasıl Yapılır?

Yapacağınız işlem hemen hemen aynı. Adımları aynı şekilde hızlı bir biçimde aktarayım.

Bu basit adımlar MIUI 12 ile kamera rengi ve sesi değiştirme işlemi için yeterli olacak. Yeni işletim sisteminin püf noktalarını paylaşmaya devam edeceğiz. Bu şekilde çok sayıda özelleştirme ve ayar var. Takipte kalın. 🙂