MIUI 12 ile Kablosuz Kulaklıklara Efekt Düzenleme Geldi

MIUI 12 ile kablosuz kulaklıklar yeteneklerini arttırıyor. Artık telefondan kablosuz kulaklıklar için eko ayarları yapılabilecek.

MIUI 12 ile kablosuz kulaklıklar

MIUI 12 ile kablosuz kulaklıklar için çok önemli bir özellikle Xiaomi akıllı telefonlara geliyor. Şimdiye kadar sadece kablolu kulaklık modelleri için geçerli olan özellikler bundan sonra kablosuz kulaklık modelleri için de geçerli olacak.

Yeni yayınlanan sürümle beraber ortaya çıkan özellik, kablosuz kulaklıklarınızı kendinize ya da dinlediğiniz müziğe göre özelleştirmenizi de sağlayacak. Peki, bu nasıl bir özellik ve neler getiriyor detaylara inelim.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Modelini İşaret Eden Paylaşımlar Gelmeye Başladı

MIUI 12 ile Kablosuz Kulaklıklara Ses Efektleri Geliyor

Yapılan güncelleme sonrasında artık MIUI 12 arayüzüne sahip olan bir akıllı telefonda kablosuz kulaklıklar için ses efektleri seçebilecek ve düzenlemeler yapabileceksiniz. Bunu yapmak için telefonunuzda yer alan ayar pencerelerini kullanmanız yeterli gelecek.

Yapılacak olan işlem çok basit ve hızlı bir işlem. Hemen bu işlemin nasıl yapıldığı ve nasıl bir ayrıcalık sağladığına bakalım.

Buradan ses düzenlemeleri yapmak mümkün ve ses ekolayzır ayarlarını gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz ayarı kendinize göre yapabileceğiniz gibi Dance modu, vokal modu gibi hazır ayarların kullanımını da gerçekleştirebilirsiniz.

MIUI 12 ile gelen özellik hem kablosuz hoparlör modellerinde kullanılabiliyor hem de kablosuz kulaklık modellerinde kullanılabiliyor. Çin güncellemesinde yayınlanan özelliğin geliştirilmeye devam edeceği ve global olarak da geçerli kılınacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Bundan sonra gelen özelleştirmelerde belli kulaklık modelleri için hazır ses ayarları ya da modları olabilir. Xiaomi işi biraz profesyonelleştirmeye hazırlanıyor gibi gözüküyor.

Gelecek yenilikleri aktarmaya devam edeceğiz. Özellikle ses sistemleri ve giyilebilir ürünler için daha önemli güncellemeler de yolda.  MIUI 12.1 sürümü için bir hazırlık olduğunu biliyoruz ama daha öncesinde de bu şekilde yenilikleri gelmiş olması dikkat çekici. Belki 12.1 sürümünde çok daha fazlası olacak.