MIUI 12.2 Yayınlandı – Süper Yenilikler Var!

MIUI 12.2 güncellemesi geldi. MIUI 12.2 sürümündeki doküman ve kamera yenilikleri ve tüm değişiklikler.

MIUI 12.2

MIUI 12.2 sürümü sonunda geldi. Çin genelinde MIUI 12.1 güncellemesinin dağıtımının tamamlanmasının hemen ardından yeni güncelleme sürümü 12.2 dağıtımına geçilmiş oldu. 1-2 hafta içerisinde global sürüme de gelecek olan yeni büyük güncellemenin yenilikleri de tam olarak ortaya çıktı.

Bu sürüm diğer ara güncellemelerden ya da tekil güncellemelerden farklı çünkü bu sürüm genel kapsamlı bir sistem güncellemesi. O zaman ne duruyoruz gelin yeniliklere geçelim.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Tasarımı Sızdı – Telefon Geliyor!

MIUI 12.2 ile Gelen Yenilikler ve Değişenler

Güncellemenin getirileri çok çok önemli çünkü bu güncelleme ile Android 11 derin özelleştirmeleri de karşımıza çıkıyor. Android 11 derin özelleştirmeleri bir yana iki ana başlık altında yenilikler var. Bunlar belge sistemi güncellemeleri ve kamera güncellemeleri.

Doküman Yönetimi Konusunda Gelecek Yenilikler

Bu yenilikleri çok detaylı anlamamış olabilirsiniz. Özellikle PDF üzerinde yapılan düzenlemeleri anlamayanlar için ilerleyen dönemlerde detaylı açıklamalar yapacağız. Genel anlamda şunu söyleyebilirim ki MIUI 12.2 ile belge yönetmek çok daha kolay ve depolama birim kontrolleri çok daha iyi yapılacak bunu bilin.

Kamera için Yapılacak Olan Değişiklikler

İlk etapta Çin’de Mi 10 Pro ve Redmi K30 Pro için yayınlanan MIUI 12.2, 1-2 hafta içerisinde en yeni Android güvenlik yamalarıyla beraber ülkemizin de dahil olduğu birçok ülke için yayınlanacak.