Mi Cloud için 5 Önemli Yenilik Geliyor

Mi Cloud yenilikleri açıklandı. 5 başlıkta bulut depolama servisine yeni özellikler geliyor. İşte o özellikler.

Mi Cloud yenilikleri

Mi Cloud, Xiaomi’nin resmi bulut depolama servisi olarak biliniyor. Tüm Xiaomi kullanıcıları tarafından tercih edilmese de büyük bir bölüm için kabul edilen bulut depolama servisi, berberinde önemli avantajlarla beraber geliyor.

Başarılı bulut depolama servisinin yeniden merkeze oturmasının nedeni ise Xiaomi’nin önemli değişikliklere adım atacak olması. Firma bulut depolama servisi için yeni güncellemeler hazırlıyor ve bu güncellemelerle beraber 5 ana başlıkta yenilikler karşımıza çıkacak.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 için İddialı Bilgiler Var

Mi Cloud Yenilikleri Neler ve Nasıl Artılar Getirecek?

Yeni güncelleme Çin kullanıcıları için zaten kullanıma alınmış durumda. Çinli kullanıcılar yeni güncellemeye çoktan erişmiş olsa da global sürüm kullanıcılarının biraz beklemesi lazım. Aynı yenilikler global kullanıcılara da gelecek ve yenilikler değişmeyecek ama global olarak bu değişikliklerin gelmesi zaman alacak. Birkaç hafta diyelim. Çokta uzamasını beklemiyoruz.

Değişikliklerin neler olacağına gelince, dediğimiz gibi toplamda 5 yeni özellik gelecek. Ayrı ayrı bu özellikleri inceleyelim.

Mi Cloud yenilikleri şimdilik bunlar. Yeni MIUI sürümleri hazırlanırken görünen o ki bulut depolama servisleri için de bir yenileme söz konusu. Bundan sonra gelecek olan yeniliklerin neler olacağını zamanla göreceğiz. Hala yeni özellikler bekliyoruz.