Android 11 Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar Sızdı – Yeni Görsel!

Android 11 güncellemesi alacak olan Xiaomi modelleri için yeni bir sızıntı geldi. Yeni sızıntının detayları.

Android 11 guncellemesi alacak olan Xiaomi modelleri 2

Android 11 güncellemesi alacak olan Xiaomi modelleri için belli başlı bazı ipuçları paylaşılmıştı. Hatta bazı akıllı telefonlar güncellemeyle beraber, yani Google güncelleme yayınladığı andan itibaren yenilendi.

Bu akıllı telefonlar arasında genelde amiral gemisi modellerinin olduğunu görüyorduk. Güncellemelerin dağıtımı devam ederken bugün konuya ilişkin bir görsel daha ortaya çıktı. Ortaya çıkan görsellere göre ise Android 11 alacak olan akıllı telefonlar sızdı. Hiç güncelleme almayacağı söylenen modeller bile listede yer alıyor.

Bunu da okuyun: Android 11 Almayacak Xiaomi Telefonlar Açıklandı

Android 11 Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar Hangileri? Sızan Bilgiler!

Yeni görsellere göre Redmi 7, Redmi 7s, Redmi 7 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual modelleri Android 11 güncellemesi almayacak. Bu akıllı telefonlar mevcut güncellemeler ile kalacak.

Bunun dışında güncelleme alacak olan akıllı telefonlar ise görselde sol ve orta kısımda gözüken akıllı telefonlar olacak. Görseli direk olarak yazıya ekliyoruz. Sizin modelinizin de bu listede olup olmadığını paylaştığımız o görsellerde görebilirsiniz.

Listenin ne kadar doğru olduğu ise tartışılan bir kısım. Xiaomi kaynaklarından resmi bir açıklama yok ama daha öncesinde de böyle bir görsel sızmıştı. Yine o görsel Android 10 güncellemeleri için detayları ortaya koymuştu. Büyük oranda paylaşılan o listeler doğru çıkmıştı. Şimdi aynı durum Android 11 için geçerli olur mu bilemiyoruz.

Genelde bu tip görseller, sağlam kaynaklardan geliyorsa doğruluk payı yüksek oluyor. Bakalım yakın zamanda Xiaomi tarafından da güncelleme alacak olan modeller netleştirilecektir.