Android 11 Beta Sürecinde Olan Xiaomi Telefonlar

Android 11 güncellemesi alacak ya da beta sürecinde olan akıllı telefonlar hangileri? Beta süreci dahilinde testleri yapılan tüm cihazlar.

Android 11 Xiaomi

Android 11 güncellemesi konusunda en hızlı davranan akıllı telefon markalarının başında Xiaomi geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam önce Google kendi akıllı telefonları için güncelleme sunmuştu. Bunun hemen ardından OnePlus akıllı telefonları için güncelleme geldi ve dakikalar içerisinde Xiaomi bazı modeller için ilk güncellemelerini sundu.

Bir yandan güncellemeler dağıtıma çıkarken ve amiral gemisi için yayınlar başlamışken bir yandan da birçok modelin de beta testlerinin devam ettiği biliniyor. Peki, hangi telefonlar güncelleme aldı ve hangi akıllı telefonların beta güncellemeleri devam ediyor?

Bunu da Okuyun: MIUI 13 Çıkış Tarihi ve Güncelleme Alacak Telefonlar

Android 11 Beta Alan Xiaomi Akıllı Telefonlar

Başta şunu belirtelim ki 3 model için güncelleme yayınlandı ve şu sıralar dağıtımları devam ediyor. Bu modelleri vererek başlayalım. Bu modeller son amiral gemisi akıllı telefonlarından başkası değil. Bunlar Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi Mi 10 ve Redmi K30 Pro modelleri.

Bu modeller için güncelleme yayınlandı ama hala güncellemenin ulaşmadığı cihazlar olabilir. Bizim şimdi odaklanacağımız kısım beta sürecinde ve bu sürece alınacak olan cihazlar.

Açık Beta Sürümünde Olan Cihazlar

Kapalı Beta Sürecinde Olan Cihazlar

Şimdilik Android 11 için durum bu. Beta sürecindeki cihazlar için güncellemelerin ne zaman tamamlanacağını bilemiyoruz.