AMOLED Ekrana Sahip Xiaomi Modelleri – Liste

Xiaomi'nin AMOLED ekran kullandığı akıllı telefon modelleri hangileri? AMOLED ekran kullanılan tüm seriler.

Xiaomi AMOLED

AMOLED ekran kullanan akıllı telefonlar piyasada daha fazla tercih edilmeye başlandı. Tabii ki bunun nedeni AMOLED ekran teknolojisinin çok daha avantajlı olması.

Bu ekranlarda hem daha ince paneller sunulabiliyor hem daha canlı renkler elde edilebiliyor hem de daha fazla güç tasarrufu sunulabiliyor. Haliyle hangi marka akıllı telefon alırsanız alın, telefonun ekranının AMOLED olması tercih kısmında önemli bir etken pozisyonuna geçiyor. Aynı şey Xiaomi akıllı telefonlar için de geçerli.

Xiaomi önceleri LCD ekranları ana ekran olarak kullanıyor olsa da artık AMOLED ekranlarda markanın çok sık tercih ettiği ekran teknolojilerinden. Belki fiyat biraz daha yüksek ama bu modellerin daha çok tercih edildiğini de söylemek gerekiyor. Peki, Çinli markadan yeni bir telefon alacaksanız ve ekran kısmında da böyle bir teknoloji istiyorsanız hangi modeli tercih etmeniz gerekiyor?

Bunu da Okuyun: MIUI 13 Beklenenden Daha Erken Duyurulabilir – Hazırlıklar Başladı

AMOLED Ekran Kullanan Xiaomi Telefonları

Listede genelde amiral gemisi telefonlar var ama bu modeller içerisinde de şu an uygun fiyata bulacağınız akıllı telefonlar olduğunu söyleyelim. Telefonlara geçiyoruz.