Xiaomi Türkiye Resmi Alışveriş Adresi Mishoptr Sitesini Açtı

Xiaomi Türkiye'nin resmi e-ticaret sitesi açıldı. Mishoptr İsimli sitede yer alan ürünler hangileri?

Mishoptr

Xiaomi’nin Türkiye üzerindeki yatırımları duraksız devam ediyor. Firma var olan atılımlarına yeni atılımlar eklemeye başladı. Önce Genpa ile anlaşmalı olarak açılan yetkili servis merkezi, şimdi ise resmi alışveriş sitesi hizmete girdi. Mishoptr adıyla açılan resmi alışveriş sitesi markanın ilgisini bir hayli çekecek gibi duruyor.

12 Ekim itibariyle faaliyetlerine başlayan yeni internet sitesi, markanın tüm ürünlerini satacağı ana adreslerden birisi olacak. Peki Xiaomi bu alışveriş sitesiyle neleri amaçlıyor? Yapılacak olan yatırımlar neler olacak?

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Yüklü Cihazınızda Mutlaka Denemeniz Gereken 3 Özellik

Mishoptr Üzerinden Satılacak Olan Tüm Ürünler

Başta sadece akıllı telefon satışlarının yapılacağı düşünülüyor olsa da aslında Mishoptr adresi üzerinden satılacak olan ürünler çok daha fazla olacak. Markanın tüm akıllı telefonlarının yanında akıllı saatleri ve akıllı bileklikleri de bu sitede olacak.

Ayrıca Xiaomi’nin Scooter modelleri ve akıllı robot ürünleri de yine Mishoptr sitesi üzerinden satışa çıkan ürünler arasında yer alacak. Onlarca farklı Xiaomi ürününün olduğu sitede, akıllı temizlik robotlarının da olması, akıllı ev ürünlerinin Türkiye’de yaygınlaştırılacağını gösteriyor.

Onlarca farklı ürünün yer aldığı sitedeki tüm ürünlerin Xiaomi Türkiye garantili olduğunu da eklemiş olalım. Ürünleri herhangi bir üçüncü parti adresten değil de doğrudan Xiaomi’nin kendisinden almış olacaksınız.

Resmi Türkiye garantisinin bulunacağı ürünlerin sayısının da giderek artması bekleniyor. Belki de bu zamana kadar sadece Çin genelinde satışı yapılan Xiaomi ürünlerinin yeni site sonrasında Türkiye’de de satıldığını görmek mümkün olacak.

Akıllı ev ürünleri, robotlar, akıllı telefonlar ve çok daha fazlasının yer aldığı siteyi buradan ziyaret edebilirsiniz. ETBİS kayıtlı olan sistem hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz de bize mesaj atabilirsiniz. Bakalım bundan sonraki süreçte Xiaomi, siteye daha ne gibi ürünlerin eklemesini yapacak.