Xiaomi Mi Watch Özellikleri Neler? Saatin Fiyatı

Xiaomi Mi Watch için her şey açıklandı. Fiyatı ve özellikleri öğrenmek istiyorsanız buyurun.

Xiaomi Mi Watch

Xiaomi, ay sonunda adeta çıkarma yaptı. Marka tam 3 yeni akıllı telefon tanıttı. Tamam bu telefonların tamamı aynı seriden ama sonuçta 3 farklı telefon gelmiş oldu. Bunun üzerinde bir de Xiaomi Mi Watch isimli bir akıllı saat tanıtıldı.

Bizi takip ediyorsanız mutlaka görmüşsünüzdür ki markanın şu son 1 ayda akıllı saatlere verdiği önem bir hayli artmış durumda. Ülkemizde satışa sunulan yeni akıllı saat bir yana, markanın Redmi Watch gibi planları da olduğu biliniyor. Bu planlar ışığında tanıtılan yeni akıllı saat Xiaomi Mi Watch modeli de haliyle ilgi gördü.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi Watch Özellikleri Neler?

Yeni saat tanıtıldı ve ülkemizde de satılacak ama bu modelin özellikleri neler? Asıl merak edilen ve asıl konuşulacak olan kısım burası. Yeni akıllı saat son 3 saattir kullanılan tasarımı yansıtmaya devam ediyor. Yine bu modelde de daire şeklinde bir tasarım kullanılmış ve bu tasarım tek parça kasa ile desteklenmiş.

Sadece 32 gram ağırlığında olan ve 6 farklı kayış rengiyle alınabilecek olan Xiaomi Mi Watch akıllı saat, 1.39 inç AMOLED bir ekran kullanıyor. 450 nit parlaklık değeri olan ekran 454 X 454 piksel çözünürlük değeri sunuyor ve zaten bu yönüyle de başarılı olan akıllı saatlerden.

Hızlanma sensörü, PPG nabız sensörü, hava basınç sensörü ve ortam ışığı sensörü gibi artıları da olan akıllı saat sanal asistan desteğine de sahip ve neredeyse tüm spor türlerinin takibi yapılabiliyor. İçerisinde yer alan Snapdragon Wear 3100 işlemci ve WearOS işletim sistemi de yeni akıllı saatin artıları arasında. Hele ki işletim sisteminin WearOS olması.

Bu sayede Xiaomi Mi Watch dışarıdan uygulamaları da destekliyor. Açıklanan yeni özellikleri ile ülkemizde de satılacak akıllı saat, 99 Euro satış fiyatına sahip olacak ama Türkiye’de bu rakam değişebilir. Vergileri ve ek olarak gelecek ücretleri de düşünmek lazım.