Xiaomi Mi Max 3 için Global MIUI 12 Yayınlandı

Xiaomi Mi Max 3 modeli için MIUI 12 global güncellemesi yayınlandı. Global güncellemenin sürümü ve boyutu.

Xiaomi Mi Max 3

MIUI 12 global sürüm yayınları için çok az bir süre kaldı. Güncellemeler ardı ardına geliyor ve birçok telefon global olarak yeni sürümü almaya başladı. Bu telefonlara yeni bir model eklendiği zaman biz de sizlerle paylaşıyoruz. Son olarak Xiaomi Mi Max 3 serisi için MIUI 12 güncellemesinin yayınlandığı açıklandı.

Çin sürümü zaten duyurulmuş ve Redmi S2 güncellemesi sonrasında gelmişti. Şimdi ise globalde de yani tüm kullanıcılar için de güncelleme yayınlandı. Yeni güncelleme hakkında daha fazla bilgiye geçelim.

Bunu da Okuyun: Güncellemeye Engel Olan MIUI 12 Hataları ve Çözümleri

Xiaomi Mi Max 3 MIUI 12 Sürümüne Kavuştu

Muhtemelen bu güncelleme akıllı telefon için son olacak. Daha önce paylaşılan listelerde de Xiaomi Mi Max 3 için başka bir güncelleme gelmeyeceği söylenmişti.

Öyle ki bu telefonun çıkışı MIUI 9 sürümüyle beraber yapıldı. MIUI 9 sürümünden bu yana güncelleme geliyor. 2018 yılından beri güncelleme alması zaten telefon için sona gelindiğini gösteriyor.

Global sürümü aldığınız zaman ise telefonunuzun sürüm numarasında buna göre bir değişiklik olduğunu göreceksiniz. Yeni versiyon MIUI V12.0.1.0.QEDMIXM olarak açıklandı. Bu versiyonu gören kullanıcılar, MIUI 12 serisine geçmiş olacak.

Kararlı betadan yeni çıkan güncellemenin tüm Avrupa pazarına yayılması zaman alacak. Telefonunuza güncellemenin yayınlandığına ilişkin bir bildirim gelecek olursa, 1.9 GB gibi bir indirme yapmanız gerektiğini de belirtelim.

Güncellemenin boyutu biraz yüksek çünkü bu güncelleme boyutunda Android güvenlik yamaları da var. Güvenlik yamalarının da olması, Mi Max 3 için önemli. Çünkü bu güncelleme dediğimiz gibi son güncelleme olacak.

Bundan sonra yeni bir Android güvenlik yamasının da gelmesi pek olası değil gibi duruyor. Beklenmiyor ama yine yeni bir güncelleme gelecek olursa bilgi vereceğiz. Sürüm güncellemesi değil ama belki güvenlik güncellemeleri gelmeye devam eder.