Xiaomi Mi Band 5 Türkçe Dil Desteği Aldı

Xiaomi Mi Band 5 akıllı bilekliği için Türkçe dil desteği geldi. Yeni bilek için yapılan resmi paylaşım ve son gelişmeler.

Xiaomi Mi Band 5

Akıllı bileklik sektöründe zirve marka olarak öne çıkan Xiaomi, Mi Band modelini kararlı bir seri haline getirdi ve yılda bir bu seriyi güncelliyor. Serinin son modeli olan Xiaomi Mi Band 5 geldiğinden beridir de satış rakamları yükselmeye devam ediyor.

Ülkemizde de çok satan aksesuarlardan biri olan Mi Band, son serisiyle yine ülkemizde de satışa çıkmıştı. Ortalama 300 TL gibi bir fiyatla satılan bilekliği almak isteyen kullanıcılar için de güzel bir haber daha geldi. Xiaomi tarafından yapılan bir paylaşımla beraber yeni akıllı bileklik modelinin Türkçe dil desteği aldığı söylendi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 5 Tanıtıldı – Fiyatı Beklendiği Gibi mi?

Xiaomi Mi Band 5 Türkçe Dil Desteğini Aldı

Bileklik resmi olarak satışta olsa da Türkçe dil desteği sunulmuyordu. Bu kararın ardından bileklik tamamen Türkçe dil desteğine sahip olmuş oldu. Biraz daha güçlenen bilekliği satın almak isteyen kullanıcılar için özellikleri de yeniden hatırlayalım.

Paylaşılan bilgilere göre yeni seri akıllı bileklik modelinde 1.2 inçlik bir ekran yer almakta. Daha geniş ve renkli bir ekran kullanan akıllı bileklik, ekran paneli olarak ise AMOLED kullanmakta. Uyku takibi, nabız ölçer, detaylı egzersiz takip gibi özellikleri de sonuna kadar sağlayan akıllı bileklik, 100’ün üzerinde arayüz desteklemekte.

100’ün üzerinde arayüz desteğinin dışında toplamda 11 farklı spor moduna da yer veriliyor. NFC desteği gibi artıların da olduğu akıllı bileklik, ülkemizde 250 – 300 TL arasında bir fiyatta alıcı buluyor. Xiaomi Mi Band 5 çıkış yaptığından beridir sürekli kampanyalarla gündeme geldiği için fiyat bir hayli değişken.

Markanın da bu konuda kampanya çalışmaları da devam edecek gibi duruyor. Kampanyalar sonrasında fiyatların nasıl değişeceği ise net değil. Belki de fiyatlar daha da düşebilir.