Xiaomi Mi Air 2 Pro İnceleme Videosu Sızdı

Xiaomi Mi Air 2 Pro tüm özellikleri ve tasarımını gösteren inceleme videosu sızdırıldı. Yeni kulaklık için son bilgiler.

Xiaomi Mi Air 2 Pro

Yılı kapatmadan akıllı telefonlarına eşlik edecek yeni bir kulaklığı satışa çıkaracak olan Xiaomi, bu kulaklık için hazırlıklarını yapmış gibi gözüküyor. Xiaomi Mi Air 2 Pro adıyla satışa sunulacak yeni kablosuz kulaklık için her şeyin hazır olduğunu anlamamızı sağlayan ise yeni kablosuz kulaklık modelinin videosunun sızması oldu.

Bu modelin inceleme videosu olduğu söylenen bir video sızdırıldı ve bu zamana kadar belli olmayan detaylar da ortaya çıkmış oldu. Sadece kulaklığın teknik kısmı ile ilgili değil, tasarımı için de çok önemli bilgiler var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi RAMDISK Nedir? Ne İşe Yarayacak?

Xiaomi Mi Air 2 Pro Özellikleri için Son Beklentiler

Yeni kablosuz kulaklık modelinde yer alacak özellikleri daha önce de gördük. Gördüğümüz bu özellikler içerisinde kablosuz kulaklıklar için ayırt edici sistemlerden biri olmaya başlayan aktif gürültü engelleme sistemi ilk sırada yer alıyor. Xiaomi Mi Air 2 Pro modelinde de ANC, aktif gürültü engelleme sistemi bulunacak.

Bu sistemi doğru bir şekilde yönetmek için kendi işlemci birimine yer verecek olan kulaklıkların AAC ses kodeği ve LHDC ses kodeği desteği olacak. Yine Bluetooth desteğinin öne çıkacağı kablosuz kulaklık modelinde tasarım olarak ise AirPods Pro serisine benzerlik gösterilecek.

İnceleme videosunda da bu tasarımı net bir şekilde anlayabiliyorsunuz. AirPods Pro serisinin çakması gibi duran bir tasarımın benimsendiği kablosuz kulaklık sadece üst kısımdaki ek ızgaralar konusunda farklı bir tasarım kullanıyor gibi gözüküyor.

Kulaklığın kutu tasarımının ise Apple’ın modeliyle çok bir alakası yok gibi gözüküyor. Kutusuyla beraber 28 saate kadar şarj süresi bulunacak olan Xiaomi Mi Air 2 Pro serisinde fiyat olarak 73 dolar rakamı konuşuluyor.

İnceleme videosunun bile sızmış olması, bu özelliklerin netlik kazanacağı tanıtım için gün saydığımız anlamına geliyor. Fakat hala yeni modelin ne zaman tanıtılıp ne zaman satışa çıkabileceği konusunda bilgi paylaşılmış değil. Türkiye’de de satışa çıkacak kulaklığın tanıtım günü açıklanırsa paylaşacağız.