Xiaomi Mi 11 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 render görüntüleri paylaşıldı. Xiaomi Mi 11 tasarımı için ilk ihtimaller neler?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi, uzun bir süre bel bağlamış olduğu Xiaomi Mi 10 serisinde sona geldi. Mi 10T modellerinden sonra şunu söyleyebiliriz ki Mi 10 serisine yeni bir akıllı telefon eklenmeyecek. Bu durumda da gözler Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarına çevrilmiş durumda.

2021 yılının amiral gemisi olacak akıllı telefonların özellikleri için ise şimdiden bazı iddialar paylaşılmaya başlandı. Mesela telefonların tasarımlarının nasıl olacağı konusunda önemli bir bilgi veren render görselleri yayınlandı.

Render görselleri yeni akıllı telefonların tasarımlarının Mi 10 serisinden bayağı bir farklı olacağını gösteriyor. Tabii ki bu görseller kesin Xiaomi Mi 11 modelini yansıtıyor ve tasarım böyle olacak demek doğru olmaz ama böyle bir render çalışması olması, tasarımın değişeceğini özetliyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Türkiye Resmi Alışveriş Adresi Mishoptr Sitesini Açtı

Xiaomi Mi 11 Render Görüntülerinde Tasarım Nasıl?

Render görüntülerine bakıldığı zaman, beklenen tasarımın dışında bir akıllı telefon tasarımının olduğu anlaşılıyor. Önce ekran kısmında üst ve alt bölümlerde bir çerçeve payının bırakıldığını görüyoruz.

Oysa ki Xiaomi yakın zaman önce ekran altı kamera teknolojisini duyurdu ve Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarında da bu kamera teknolojisinin kullanılacağı söylenmişti. Çerçevelerin kullanılması, ekran altı kamera sisteminin kullanılmasının önünde tamamen engel değil ama önemli bir ipucu oluşturuyor.

Ekran konusunda söyleyebileceğimiz başka bir detay ise telefonun ekranının yan kısımlarının arkaya kadar kavisli olacağı. Bu yapının bir benzeri Alpha akıllı telefonlarında kullanılmıştı. Aynı durum Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarında da seri üretime uygun bir şekilde kullanılacak gibi duruyor.

İkinci kısımda şöyle bir şey var ki o da akıllı telefonun kamera alanı. Arka kısımda kamera alanında marka genelde üst üste sıralı olan kameraları tercih ediyor. Fakat yeni modelde dikdörtgen kamera alanının kullanılacağı görülmekte. Bu alan içerisinde ise toplamda 4 kameranın olacağı ve bir de flaş ışığına yer verileceği görülmekte.

Ama bir kez daha hatırlatalım ki Xiaomi Mi 11 için paylaşılan tüm bu görüntüler render görüntülerinden ibaret olan görüntüler. Henüz Mi 11 için işler yeni başlıyor. Bu tasarım daha çok değişikliğe uğrayabilir.