Xiaomi Mi 10T Pro Parçalanma Testi Yayınlandı

Xiaomi Mi 10T Pro modelinin parçalama videosu yayınlandı. Xiaomi Mi 10T Pro parçalama videosunda dikkat çeken detaylar neler?

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi geçen ayın son günü Xiaomi Mi 10T Pro akıllı telefon modelinin tanıtımını yaptı. T serisi amiral gemisi yeni akıllı telefonlarda tanıtım sırasında tasarım çok dikkat çekmişti. Özellikle telefonun o büyük kamerası bir hayli dikkat çekti.

Xiaomi dış tasarımın ne kadar dikkat çektiğini fark etmiş olsa gerek ki Xiaomi Mi 10T Pro modelinin parçalanma testini de yayınladığını duyurdu. Firma bir video yayınladı ve bu videoyla beraber telefonun parça parça edildiği görüldü. İç aksam hakkında bilgi verilmesini sağlayan yeni video, aynı zamanda detaylı donanım bilgisi konusunda da verilerin açıklanmasını sağlamış oldu.

Bunu da Okuyun: POCO C3 Kamera Özellikleri ve Tasarımı Belli Oldu

Xiaomi Mi 10T Pro Donanım Detayları Neler?

Yeni akıllı telefonun donanım testi, yani parçalama videosu ilk olarak kamera çerçevesinde başlıyor. Telefonun ilk sökülen kısmı kamera çerçevesi olarak gözüküyor. Bu kısım söküldükten sonra kameraların çıkarılması sağlanıyor.

Kameranın çıkarılmasından sonra diğer donanım parçalarının da bir bir söküldüğü gösteriliyor. Burada Xiaomi bir hayli şeffaf davranmış. Şöyle ki hangi parçanın ne görevde olduğuna kadar bir video içerisinde paylaşılmış.

Detaylı donanım bilgisine de yer verilen videoda şunu da gördük ki marka bu kez parça kalitesi açısından da başarılı bir adım atmış ki Xiaomi’nin en çok eleştirildiği kısım burası. Xiaomi Mi 10T Pro içerisinde genel parça yerleşiminin de gayet mantıklı olduğunu söylemek lazım. İşlemci yerleşimi, modem yerleşimi ve geniş pilin bulunduğu alan çok iyi bir şekilde dizayn edilmiş durumda.

5000 mAh değerinde bir pili telefonun içerisine yerleştirmek ve buna ek soğutucu eklemek çok kolay bir işlem değil. Xiaomi Mi 10T Pro iç aksamının doğrudan markanın kendisi tarafından gösterilmesi de yine beğeni toplayacak kısımlardan bir tanesi. Xiaomi daha önce de benzeri çalışmalar yapmış ve genel olarak telefonların iç aksamı hakkında bilgilendirmeye yer vermişti.

Görünen o ki marka bundan sonra da aynı yolu izleyecek ve benzeri çalışmalar devam edecek. Xiaomi Mi 11 modelinin de iç aksamının bu şekilde tanıtılmasını bekleriz. 🙂