Redmi Yeni Bir Akıllı Telefon Tanıtma Hazırlığında

Redmi yeni akıllı telefon tanıtımının yıl bitmeden yapacağını açıkladı. Yeni telefonlar hangileri olacak?

Redmi

Mi 10T modellerinin duyurulmasından sonra Xiaomi için yılın sonunun geldiği söylenmişti. Markanın bu modelle beraber yıl sonunu getireceği ve yeni akıllı telefonlarını yakın zamanda satışa sunacağı beklentisi varken, Redmi cephesinden açıklamalar gelmeye başladı.

Markanın CEO’su Lu Weibing tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşım, Ekim ayından sonra yeni modellerin gelmeye başlayacağını ortaya çıkardı. Yeni telefonlar hakkında çok fazla bir detay verilmedi ama sadece bu paylaşım bile gösteriyor ki Xiaomi için yıl bitmedi ve süreç devam ediyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Air 2 Pro İnceleme Videosu Sızdı

Redmi Hangi Akıllı Telefonları Tanıtacak?

CEO Lu Weibing tarafından paylaşılan bilgide dediğimiz gibi yeni akıllı telefonun hangisi olacağı konusunda herhangi bir detay yok. Fakat daha önce gelen bilgilerden elde etmiş olduğumuz bir şey var o da Redmi Note 10 serisi akıllı telefonların hazırlanmış olduğu.

Bundan 1 ay kadar önce Redmi Note 10 serisi akıllı telefonlar için yeni bilgiler paylaşımı ve hatta telefonların render görüntüleri de yayınlanmıştı. Render görüntülerinden sonra netleşen akıllı telefonun bu yıl bitmeden tanıtılacağına emindik.

CEO tarafından yapılan açıklamada da model belirtilmemiş olsa da bu telefon serisinin işaret edildiği net. Ekim ayından sonra tanıtımın olacağının söylenmesi ise telefonları önümüzdeki ay göreceğimizi gösteriyor.

Note 10 serisini de tanıtmasından sonra markanın konumu da değişecek. Redmi, 6 ayda bir yeni bir akıllı telefon tanıtır oldu. Note 10 modelinden sonra telefon tanıtım aralığı da biraz daha düşmüş olacak. Note 10 serisinin tanıtılmasından sonra markanın ne kadar başarılı olacağını da zaman gösterecek.

Note 8 çok başarılı oldu fakat Note 9 modelinde yer alan bazı sorunlar nedeniyle çok yüksek satış rakamlarına çıkılmadı. Bunun için Note 10 modellerinin ne kadar başarılı olacağı da serinin kaderi için önemli.