Redmi Note X Modeli Gözüktü – Yeni Telefonlar Geliyor

Redmi Note X modelleri için detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni telefonların özellikleri nasıl olacak?

Redmi Note X

Redmi Note X, Redmi’nin bu sene tanıtacağı son seri olacak. Aslında bu seriyi daha önce gördük ve adının da Redmi Note 10 serisi olduğunu biliyoruz. Ancak alınan yeni bir kararla beraber tanıtımın Note 10 serisi olarak değil de Note X serisi olarak yapılacağı ortaya çıktı.

Resmi kanallarda hala doğrulanmamış olsa da 10.model olması nedeniyle X şeklinde isimlendirileceği söylenen serinin nasıl özelliklere sahip telefonlar olacağı konusunda da yeni bilgiler gelmeye başladı. Yine uygun fiyata satılacak telefonlara hazır olmamız gerekiyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 Çıkış Tarihi ve Güncelleme Alacak Telefonlar

Redmi Note X Serisinin Özellikleri Ne Olacak?

İlk paylaşımlara göre Redmi Note X akıllı telefonlarında temel modelde MediaTek Dimensity 720 işlemcisi kullanılacak. Bu işlemci nasıl bir performans gösterecek emin değiliz ama şunu da biliyoruz ki yeni akıllı telefonlarda ana hedef yüksek performans olmayacak.

Özellikle temel modelde fiyat performans odaklanmasının yapılacağı biliniyor. Yeni akıllı telefonun pil kısmında da değişikliğe gidileceği ortaya çıkmış durumda.

MediaTek işlemcisiyle beraber gelen hızlı şarj teknolojisinden faydalanılacak ve seride 22,5W hızlı şarj desteği sunulacak. Pil kapasitesinin ise 5000 mAh değerinde olması bekleniyor.

Bu temel modeldeki değer olacak Redmi Note X Pro adı verilecek diğer modelde özellikler biraz daha yüksek olacak. Pro modelinin işlemcisi hala net olmamakla beraber pil kısmında 33W hızlı şarj sunulacağı söylendi.

5G destekli olacak bu telefonda 120 Hz ekran yenileme hızı olacak. Kamera kısmında da çok daha büyük bir lens kullanılacak ki zaten bu zamana kadar gelen bütün sızıntılarda kamera lenslerinin çok daha büyük olacağı vurgulanmıştı.

Pro ve temel dışında 4G ve 5G olarak da ayrılacak telefonların toplamda 3 versiyon olarak gelmesi bekleniyor. Bu kadar bilgi ortaya çıktı ama Redmi Note X modellerinin ne zaman tanıtılacağı hala açıklanmadı.

Yılın bitimine çok az bir süre kaldı ve Xiaomi’nin bu modelleri 2020 yılı için düşündüğünü de biliyoruz. Yani tanıtım sanıldığından daha da yakın olabilir. Herhangi bir resmi bilgi gelecek olursa, sitemize ekleyeceğiz.