Redmi Note 9s Global MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Redmi Note 9s için global MIUI 12 yayınlandı. Redmi Note 9s güncellemesinin ne zaman tamamlanacağı belli mi?

Redmi Note 9s 1

Redmi Note 9 serisi MIUI 12 güncellemelerini geç alan serilerden biri oldu. Güncelleme ana modele o kadar geç geldi ki aylar sonra ancak temel modelde yeni sürümü gördük. Yakın zamanda Redmi Note 9s için Çin sürümü yayınlanmıştı.

Çin sürümü yayınlandıktan sonra şimdi ise global sürüm için bir yayın yapıldı. Daha önce yapılan duyuruda 26 Ekim tarih olarak gösterilmiş ve güncellemenin bu tarihte dağıtıma çıkacağı söylenmişti. Aradan sadece bir gün geçmişken Redmi Note 9s için global MIUI 12 güncellemesi yayınlandı.

Bunu da Okuyun: Ters Kablosuz Şarj Destekli Xiaomi Telefonlar

Redmi Note 9s için Global MIUI 12 Güncellemesi

Bir bir cihazlara ulaşmaya başlayan yeni güncelleme en yeni versiyonla geliyor. Güncellemenin getirdiği versiyon V12.0.1.0 olarak açıklandı ki bu zaten 9S modeli için en yeni versiyon olarak gösterildi.

Yeni güncellemenin sürüm numarasına gelince, sürüm numarası da V12.0.1.0.QJWMIXM olarak açıklandı. Bu sürümü gördüğünüz zaman güncelleme cihazınıza ulaşmış demektir.

Global olan gelen güncellemenin içerisinde özellik bakımından herhangi bir fark yok gibi gözüküyor. Fakat şunu da söylemek gerekiyor ki bu güncellemenin her cihaza gelmesi, her cihaza ulaşması bir hayli zaman alacak.

Çin sürüm güncellemeleriyle karıştırmamak gerekiyor. Çin sürüm güncellemeleri birkaç güne tamamlanıyor ve hatta bazen aynı gün çoğu cihaz güncellemeyi almış oluyor. Fakat global sürümde işler biraz daha farklı.

Güncelleme yayınlanıyor ve yayılıyor ama kademe kademe yayın yapılıyor. Güncellemenin bir anda globalde cihazlara ulaşmadığını biliyoruz.

Hele ki ülkemizdeki cihazlar güncellemeleri en geç alan modellerden olduğu için Redmi Note 9s global sürüm güncellemesi yayınlanmış olsa da 1-2 hafta daha beklemek gerekebilir. Siz yine de yazılım güncelleme bölümünü ara ara kontrol edin. Her an güncelleme karşınıza çıkabilir veya yükleme bildirimi alabilirsiniz.