Redmi Note 10 Harika Bir Kamera ile Gelecek

Redmi Note 10 ana kamerası amiral gemisi akıllı telefonlarını aratmayacak. Redmi Note 10 kamera sistemi nasıl olacak?

Redmi Note 10 3

Redmi CEO’su tarafından yapılan açıklama sonrasında gözler bir anda markaya çevrilmiş ve Redmi’nin yeni akıllı telefonları beklenmeye başlamıştı. Akla ilk gelen seri ise Redmi Note 10 akıllı telefonları olmuştu.

6 ayda bir Note serisini güncellemeye başlayan markanın bu yeni akıllı telefonda ise özellikleri yükselteceği söylenmişti. Hem tasarımının değişeceği hem de sistemsel olarak değişikliklerin geleceği iddia edilen akıllı telefon için çok iddialı bir açıklama daha geldi.

Bunu da Okuyun: Redmi Yeni Bir Akıllı Telefon Tanıtma Hazırlığında

Redmi Note 10, 108 MP Ana Kamera ile Gelecek

Yeni akıllı telefon hakkında sızan bilgiye göre bu modelde 108 MP ana kamera kullanılacak. 108 MP değerinde ana kamera, Xiaomi’nin amiral gemisi akıllı telefonlarında kullandığı kamera olmuştu ve telefonların DxOMark puanlarının bir hayli yüksek çıkmasını sağlamıştı.

En son Xiaomi Mi 10T modelinde kullanılan kameranın bu kez ise Redmi Note 10 akıllı telefonlarında yer alacağı ve telefonu kamera kısmında yeni bir sınıfa taşınacağı söylendi. M2007J17C model numarasına sahip olacağı da iddia edilen akıllı telefonun, işlemci kısmında ise MediaTek Dimensity 820 işlemcisinden güç kazanacağı söylendi.

İddialara göre 5G desteğinin de öne çıkacağı akıllı telefonda, ön kamerada ekrana gömülü olarak gelecek. Tasarım kısmında da farklılıklar olacak. Beklentileri değiştirecek ve kamera konusunda Redmi Note 10 serisini yeni bir sınıfa taşıyacak olan akıllı telefon için ekran boyutu ya da RAM değeri gibi değerler belli değil.

Asıl bilinmesi gereken kısım akıllı telefonun ne zaman tanıtıma çıkacağı. Her teknik özelliği bilmediğimiz gibi 108 MP kamera ile güncellenecek olan Note 10 serisinin ne zaman tanıtılacağını da bilemiyoruz.

Fakat burada merak eden kullanıcılarımız için bir tüyomuz olacak. Markanın CEO’su Ekim ayından sonra sürpriz bir akıllı telefon tanıtacaklarını söylemişti. İşte bu sürpriz akıllı telefonlar muhtemelen Note 10 serisinin akıllı telefonları olacak. Bu paylaşıma bakarsak Ekim ayının sonunda ya da hemen sonrasında Note 10 modellerini görmeye hazır olun. Bakalım yeni kamera ve tasarım fiyatı nasıl değiştirecek?