Redmi Note 10 Basın Görseli Sızdı

Redmi Note 10 basın görselleri paylaşıldı. Redmi Note 10 tasarımı konusunda fikir veren görseller.

Redmi Note 10 basin gorselleri

Redmi serisi akıllı telefon modelleri için en güçlü akıllı telefonlardan biri olması beklenen Redmi Note 10 serisi için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda akıllı telefonların tanıtımı için CEO açıklamasını, hemen sonrasında telefonun kamerası için yapılan teknik özellik paylaşımlarını duyurmuştuk.

Bu haber daha etkisi kaybetmeden Redmi Note 10 modelinin basın görselleri de sızdırıldı. Basın görselleri olduğu söylenen görsel bizim için önemli çünkü bu demek oluyor ki telefonun tanıtımı sırasında kullanılacak olan görüntü paylaşıldı.

Tabii ki bu da tasarımın detaylanması açısından önem arz ediyor. Resme göre artık net bir Redmi Note 10 tasarımı biliyoruz.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9s ve Note 9 Pro için MIUI 12 Güncelleme Tarihi Belli Oldu

Redmi Note 10 Kamera Alanını Sıfırlıyor

Telefonun kamera alanı sıfırlandı diyoruz çünkü çok uzun süredir kullanılan kamera tasarımı değiştirilmiş gibi gözüküyor. Kamera alanında kare bir bölüm vardı ve alt kısmına da parmak izi sensörü ile inilerek, bu alan genişletilmişti.

Yeni telefonda böyle olmayacak. Daire içerisinde kamera alanı olacak ve daire içerisinde yer alan kameraların kendi içerisinde simetrik yerleşimi sağlanacak. Şekil içinde şekil yapılmış. Resme bakıldığı zaman siz de anlayacaksınız.

Direkt Note 10 modeline mi yoksa Note 10 Pro akıllı telefonuna mı ait tam emin değilim ama görseli sızan akıllı telefonda ön kamera ekranın tamamen ortasında gömülü. Birkaç fotoğraftır kameranın köşede olduğunu görmüştük.

Telefonun hemen köşesinde bir kamera olacaktı. Bu zamana kadarki görsellerde gördüğümüz bu olmuştu. Fakat işler değişmişe benziyor. Yeni telefonda kameranın ön kısımda ortalanmış. Bu yapı bir hayli tutuldu.

Birçok marka bunun denemelerini yaptı ve kullandı. Gördüğümüz o ki Redmi Note 10 için aynı şey geçerli olacak. Tasarımı gördük evet ama önemli bir değişiklikten daha söz etmek istiyorum. Daha önce bu seride MediaTek işlemcilerin kullanılacağı söylenmişti. Fakat basın görsellerinden sonra yeni bir iddia çıktı. En az bir modelde Snapdragon 750G serisi işlemciler olacak. Temel modelde mi yoksa Pro modelde mi bunu bilemiyoruz.

Exit mobile version