Redmi K30S Tanıtımını İşaret Eden Paylaşımlar Gelmeye Başladı

Redmi K30S akıllı telefonunun tanıtımlarının hazırlandığını gösteren bit paylaşım geldi. Tanıtım zamanı açıkladı mı?

Redmi K30S

Redmi K30S, bundan birkaç gün kadar öncesinde TENAA üzerinde karşımıza çıktı. Telefonun zaten Mi 10T serilerine benzeyeceği biliniyordu ama bu paylaşımla beraber yeni modelin en azından tasarımı kesinleşti.

Görülen tasarım birebir olarak Mi 10T modeliyle aynı tasarım olarak dikkat çekmişti. Fakat aslında daha çok dikkat çeken bir şey var ki o da TENAA üzerinden onay alınmış olması. TENAA üzerinden onay alınması telefonun hazır olduğunu kanıtlar.

Nitekim bunu işaret eden resmi paylaşımlar da gelmeye başladı. En son Lu Weibing bir paylaşım yaptı ve yeni akıllı telefon modellerinin tanıtım hazırlıklarına geçildiğini gösterdi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Flex için Yeni Patent Görselleri Ortaya Çıktı

Redmi K30S Nasıl Bir Telefon Olacak?

Tanıtımı bu kadar yakın olan bir cihaz için teknik özellikler de ortaya çıkmış durumda. Buna göre yeni seri Mi 10T akıllı telefonlarında olduğu gibi Snapdragon 865 serisi işlemcileri kullanacak. En üst segment işlemcilerden birini kullanacak olan telefon, kamera kısmında biraz daha düşük özelliklere sahip olacak.

Pro modelinde yer alan 108 MP değerinde kameranın olup olmayacağı net değil. Bunun dışında yeni akıllı telefonun ekranının yine 144 Hz yenileme hızında olacağını da eklemiş olalım. Yeni seri akıllı telefonların özellikleri Mi 10T ile hemen hemen aynı olacak ve tasarımı da aynı olacak olsa da bu modelin fiyatının biraz daha düşük olması söz konusu.

Daha uygun fiyatlı bir telefon olacak çünkü bu telefon sadece Çin içerisinde satılacak. Avrupa’da zaten bu telefon Mi 10T adıyla satışa çıkmış durumda. Haliyle Redmi K30S bir kez daha pazara gelmeyecek. Çin içerisinde satılacak ve fiyat avantajıyla beraber yüksek satış fiyatlarına ulaşılan bir seri olacak. Düşünce bu yönde.

Tanıtım tarihinin net olmamasıyla beraber son paylaşımdan sonra 1 aydan kısa bir süre kalmış olduğunu ekleyebiliriz.

Exit mobile version