Redmi K30S Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Çok yakın zamanda Redmi K30S modelinin tanıtımı yapılacak. Yeni akıllı telefon özellikleri ve fiyatı nasıl olacak?

Redmi K30S

Redmi’nin yeni akıllı telefonlarına o kadar çok alıştık ki yeni akıllı telefonlarla ilgili paylaşımlar bizi şaşırtmıyor. Yine de hala çıkışını beklediğimiz telefonlar var. Bunlardan birisi de Redmi K30S adı verilen yeni üst segment akıllı telefon modeli.

Yakın zamanda TENAA kayıtları ve satış sayfalarında boy gösteren akıllı telefon, Redmi’nin üst düzey performanslı ama uygun fiyatlı nadir telefonlarından biri olacak. Merakla beklediğimiz bu modelin tanıtım tarihi de resmiyet kazanmış durumda.

Bunu da Okuyun: Redmi K30S Tanıtımını İşaret Eden Paylaşımlar Gelmeye Başladı

Redmi K30S Ne Zaman Geliyor?

Yeni akıllı telefon için sayılı gün kaldı desek yeridir. Paylaşılan bir tanıtım afişi telefonun ne zaman tanıtılacağını ortaya çıkardı. Paylaşılan afiş görsellerine göre yeni akıllı telefon Ekim ayı bitmeden duyurulmuş olacak. Telefon 27 Ekim tarihi itibariyle duyurulacak.

Salı gününe denk gelen tanıtım tarihiyle beraber yeni akıllı telefonların tüm teknik özellikleri belli olacak. Aslında teknik özellikler hakkında da çok fazla şey biliyoruz. Bu modelin Mi 10T akıllı telefonlarının Çin versiyonu olacağını biliyoruz mesela.

Snapdragon 865 serisi işlemcilerden beslenecek olan telefonun tasarımı da aynı olacak gibi duruyor. Tabii ki bazı farklar olacak ama ana hatlar aynı kalacak gibi. İşlemciler dışında şunu biliyoruz ki telefonun ekran yenileme hızı 144 Hz seviyesinde olacak.

5000 mAh batarya, 33W hızlı şarj, 64 MP ana arka kamera gibi artıları olacak telefonun aynı ekran boyutu 6.67 inç boyutunu sunacağı da gelen bilgiler arasında.

Mi 10T modelinden üstün olarak 6,8 ve 12 GB RAM seçenekleri ile gelecek Redmi K30S modelinin sadece Çin içerisinde satılacağı iddia ediliyor. Tabii ki bunun için Salı günü yapılacak tanıtımı beklemekte fayda var.

Telefonun fiyatı, hangi ülkelerde satışa çıkacağı gibi önemli bilgiler bu tanıtım sonrasında netleşecek. Fakat bu telefon Redmi için yılın son telefonu olmayacak. Bir de Note 10 modellerinin gelmesini bekliyoruz. Note 10 modelleri biraz daha önemli çünkü ülkemizde de satışa çıkacak akıllı telefonlardan biri olacak. Üstelik fiyatların da bir tık daha düşeceği düşünülüyor.

Exit mobile version