Redmi K30S İsimli Yeni Bir Telefon Geliyor

Redmi K30S isimli akıllı telefon modeli detayları belli oldu. Yeni gelecek olan telefon Redmi K30S modeli olabilir.

Redmi K30S

Redmi’nin yıl bitmeden tanıtacağı yeni telefonlarının haberini vermişti. Bu telefonların Redmi Note 10 modelleri olacağını düşünüyorduk ki ilk paylaşımlar da bu telefonlarla alakalı gelmişti. Fakat markanın sürpriz bir telefonu Redmi K30S modelinin geleceği ortaya çıktı.

Tabii ki bu Redmi Note 10 modellerinin gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Redmi Note 10 modelleri de gelecek ama öncesinde K30S isimli yeni bir akıllı telefon modelinin de geleceği ortaya çıktı. Hatta yeni telefonun özelliklerinin neler olacağı da biliniyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Air 2 Pro Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Redmi K30S Özellikleri Çok Şaşırtmayacak

Redmi’nin yeni seri akıllı telefonu Xiaomi Mi 10T Pro modelinin yansıması olacak. Telefonda yine Snapdragon 865 işlemci kullanılıyor olacak. İşlemcilerin dışında telefonun kameraları da aynı olacak. Tıpkı Mi 10T Pro modelinde olduğu gibi K30S serisi akıllı telefonlarda da geniş kamera kullanılacak.

Üst kısımda çok geniş bir kameranın olduğu akıllı telefonda, 108 MP değerinde kameranın olacağı söylenmekte. Diğer kameralarda Mi 10T Pro akıllı telefonunda kullanılan kameraların birebir olarak aynısı olacak. Bu kısımda da bir fark göremeyeceğiz.

Telefonun ekran kısmına geçince ise 6.7 inçlik ekranla karşılaşacağız. IPS LCD ekranın kullanıldığı telefonun çözünürlük değerinin de Mi 10T Pro ile aynı olacağı söylenmekte. Ekranın diğer bir artısı ise 144 Hz yenileme hızı olması olacak. 144 Hz yenileme hızına sabit telefonun adaptif ekran hızı değiştirme teknolojisini de desteklemesi bekleniyor.

Bu özelliklerle beraber Redmi K30S modelinin ne zaman satışa çıkacağı net değil ama bu telefon Mi 10T Pro akıllı telefonlarının Çin versiyonu olacak gibi gözüküyor. Beklentiler Kasım ayında bu telefonun satışa çıkacağı yönünde ama dediğimiz gibi hem kesin tanıtım tarihi yok hem de kesin çıkış tarihi yok.