Poco X3 NFC Türkiye Fiyatı Açıklandı – İndirim Fırsatını Kaçırmayın

Poco X3 NFC Türkiye fiyatı açıklandı. İndirim kampanyasıyla beraber telefonun Türkiye fiyatı ve satılan versiyonları.

Poco X3 NFC Türkiye fiyatı

Akıllı telefonların fiyatlarının uçtuğu şu dönemde, uygun fiyatlı akıllı telefonlar görmeyi özledik. Neyse ki bu noktada güzel haberler geliyor. Piyasadaki uygun fiyatlı akıllı telefon sayısını arttırmaya başlayan POCO, yine uygun fiyatlı yeni modelini Türkiye’de satışa sundu. Rekabeti değiştirecek olan Poco X3 NFC Türkiye fiyatı açıklandı ve söz konusu akıllı telefonlar için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlatıldı.

Zaten Türkiye pazarında rakiplerle karşılaştırdığımız zaman fiyatı uygun olarak görülen yeni akıllı telefonun, bir de indirim kampanyası ile gelmesi büyük bir avantaj. Gelin o zaman sizi daha fazla meraklandırmayalım ve yeni akıllı telefonun fiyatlarına ve indirim kampanyasının detaylarına bakalım.

Bunu da Okuyun: POCO X3 NFC Türkiye Çıkış Tarihi Duyuruldu

Poco X3 NFC Türkiye Fiyatı Nasıl? Ne Kadar İndirim Alabiliriz?

Telefon bugün itibariyle satışa çıkmış durumda. Satış fiyatı ise 64 GB depolama alanı olan versiyon için 2999 TL olarak açıklandı. Giriş seviyesi depolama alanı için açıklanan bu rakam, aynı seviyede rakip telefonlara göre çok daha iyi.

İkinci seçenek ise 128 GB depolama alanı olan akıllı telefon. Depolama alanı yükseldiği zaman, fiyat birazcık yükseliyor ve 3199 TL seviyesine geliyor. 128 GB depolama alanını tercih etmek ise tamamen sizin kararınız.

Poco X3 NFC şu an için bu fiyatlara satılıyor ama zaten bu fiyatlar indirimli olan fiyatlar. 19 ile 22 Ekim arasında geçerli olacak indirimli fiyatlar bunlar. Buna ek olarak bir de Xiaomi Fan indiriminin uygulandığı açıklandı.

Xiaomi Fan indiriminden yararlanmak için de bir indirim kodu açıklanmış durumda. N11 üzerinden akıllı telefonu alırken, aşağıda yer alan indirim kodunu girmeniz ekstra bir indirim kazanmanızı da sağlayacak.

İndirim Kodu: MiFanPOCOX3

Yine Poco X3 NFC telefonun satış fiyatında olduğu gibi indirim kodunda da süre sınırlaması var ve ayrıca indirim kodunun sınırlı sayıda olduğu açıklandı. Telefonu almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Özellikle indirim kodundan yararlanmak adına hızlı olmak lazım. 23 Ekim tarihinden sonra modelin fiyatının nasıl değişeceğini ise bilemiyoruz. Bunun için de satış sayfasını takip etmek gerekecek. Değişimi böyle göreceğiz.