POCO X3 NFC Türkiye Çıkış Tarihi Duyuruldu

Uygun fiyatı ile dikkat çekecek POCO X3 NFC modeli Türkiye'ye geliyor. İşte resmi olarak açıklanan satış tarihi.

POCO X3 NFC

Uygun fiyatlı POCO olarak ünlenen POCO X3 NFC, ülkemizde de satışa çıkacak modellerden biri olarak söyleniyordu. Fakat satışların ne zaman başlayacağı kısmında bir açıklama yapılmamıştı ki sonunda bu konuda da bilgi paylaşımı geldi.

Hem telefonun ne zaman ülkemizde satışa başlayacağı hem de telefonun hangi platform üzerinden satışa çıkacağı konusunda bir bilgilendirme yapıldı.

Bunu da Okuyun: POCO X3 NFC Satış Rekoru ile Başladı

POCO X3 NFC Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Resmi olarak Xiaomi Türkiye Twitter hesabından paylaşılan gönderiyle beraber yeni akıllı telefonun 19 Ekim tarihinde ülkemizde satışa çıkacağı söylendi. Telefonu almak isteyenler 19 Ekim Pazartesi gününü bekleyecek ama Türkiye fiyatını hala net olarak bilemiyoruz.

Çok kısa bir süre sonra bu konuda da bilgi verilecektir. Unutmadan satışların ilk olarak N11 üzerinden yapılacağını da söyleyelim. Xiaomi bunun için e-ticaret devi olan N11 ile anlaşmış ama sonrasında diğer satış kanallarının da kullanılıp kullanılmayacağını göreceğiz.

Olur da bu modeli almak isterseniz özellikleri de hatırlatmak isteriz. Yeni telefonda 6.67 inçlik bir LCD ekran var. FHD+ çözünürlük değerinde 120 Hz yenileme hızının olduğu ekranın dışında diğer teknik özellikler de başarılı.

Telefonun içerisinde Snapdragon 732G serisi işlemciler kullanılıyor ve 6 GB RAM var. 64 MP değerinde ana arka kamerası ve 13 MP + 2 MP + 2 MP diğer üç arka kamerasıyla beraber gelecek yeni akıllı telefonun önde ise 20 MP değerinde tek kamerası var.

Güzel bir alternatif olarak gösterilen POCO X3 NFC modelinin ne kadar ilgi göreceğini zamanla öğreneceğiz. Xiaomi fiyatından dolayı bu modelin çok yüksek satış rakamlarına ulaşacağını düşünüyor. Bekleyelim ve görelim. Şu an konuşmak için erken.